x

Pjevačica van sebe

Božinovska na meti osuda zbog botoksiranja: Klinke odsjekle uši i oči, a mene linčuju jer sam se osvježila!

Gocu Božinovsku iznervirali su napadi na društvenim mrežama nakon što je ubrizgala botoks u lice. Folkerka kaže da je tek sa 57 godina riješila da malo osvježi lice, ali da nije očekivala da će je svi napasti zbog toga.

- Ja nikada nijednu estetsku operaciju nisam imala da bi pričala o tome. Ovo ko glavu da su mi odsjekli što sam otišla na malo osvježenje lica. Ove sve mlade djevojke totalno su izoperisane, odsjekle su uši, oči i pola glave i stavile najveće silikone u si.e, izgledaju bože sačuvaj, a svi se zakačili za mene zbog botoksa. Izluđuju me svi koji me prozivaju - rekla je Goca za Star, prenosi Republika.rs i dodala:


- Eto, htjela sam da vidim kako to izgleda kad malo osvježim lice botoksom i to minimalnom dozom i moram da kažem da sam zadovoljna. To sam uradila na preporuku i nisam se pokajala. Samo želim da djelujem svježe i mlađe i to sam nadam se i postigla. To što sam baka ne znači da treba da se zapustim. Nikada ništa nisam radila od tih plastičnih operacija jer imam strah i ovaj botoks sam jedva preživjela prije pet mjeseci i sada. Kriva sam možda što sam stavila slike sa intervencije, ali da li je to razlog da me linčuju sada? Samo pričaju kako sam otišla na remont, a to je budalaština.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.