x

Božinovska prozvala kolege: Njih desetak da zarađuje, a nama vruć krompir da se da?

Mnogi pjevači, pjevačice i muzičari na svojoj koži će debelo osjetiti posljedice teškog stanja u zemlji.

Naime, iako su mnogi sretni zbog vraćanja u redovne tokove života, pjevačice najviše brinu zato što im predstoji višemjesečna pauza u radu, od kojeg žive. Tim povodom, navode domaći mediji, oglasila se Goca Božinovska, ističući da im je pomoć neophodna.


"Imam firmu i nisam ostala praznog novčanika. Da se ne lažemo, odgovaralo bi mi da država smanji porez dok traje pandemija. Ni ja ni moje kolege nigdje ne radimo, pa bi nam dobro došlo da manje plaćamo porez", rekla je ona, aludirajući na to da će neke kolege biti egzistencijalno ugrožene.

"Samo desetak pjevača enormno zarađuje. Treba pomoći i pjevačima kad je kriza i smanjiti nam poreze jer ne može drugima da se pomaže, a nama vruć krompir da se da", zaključila je Goca.



Izvor: Kurir

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/RylfI63