x

jedan za sve

Brabus 700 4x4² Final Edition je idealna G-Klasa za put oko svijeta

Brabus će model 700 4x4² Final Edition ponuditi u samo deset primjeraka, a 700 konjskih snaga snažan terenac za sve (ne)prilike košta 209.000 eura.

Iako su se u Brabusu već pozabavili novom generacijom Mercedesove besmrtne G-Klase, u Bottropu su se još jednom osvrnuli na prethodnu generaciju jednog od najpoznatijih terenskih automobila svih vremena i za osnovicu čudesnog projekta iskoristili model AMG G63.


Iza naziva Brabus 700 4x4² Final Edition krije se jedan od najzanimljivijih načina za odlazak na put oko svijeta, a Brabusovu G-Klasu "na štulama" pokreće dorađen 5,5-litarski biturbo V8 motor koji raspolaže sa 700 konjskih snaga i 960 Nm najvećeg obrtnog momenta.


Uz činjenicu da automobil od 0 do 100 km/h stiže za samo pet sekundi i razvija elektronski ograničenih 210 km/h, u Bottropu u ovom slučaju posebno ističu elektronski podesiv ovjes s kojim podnica automobila može biti udaljena od tla čak 60 centimetara i 22-inčne felge na kojima su namjenske gume Pirelli Scorpion ATR dimenzija 325/55.


Sa četiri radna programa (Comfort, Sport, Off-Road i Individual), pogonom preko obje osovine, zaštitnim panelima, gumama i blokadama diferencijala čini se da ovaj automobil bez problema može izaći na kraj sa svim (ne)prilikama s kojima bi se mogao suočiti.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.