x

DVIJE SNAŽNE ZVIJERI

Brabus predstavio dva tunirana SUV-a bazirana na modelu Mercedes-AMG G63

Brabus je dobro poznat po tuniranju Mercedesove legendarne G-Klase, a sada je pripremio dvije nove verzije "kutijastog" SUV-a, Black Ops 800 i Shadow 800.

Oba SUV-a su bazirana na modelu Mercedes-AMG G63 te imaju motore koji isporučuju 789 KS i 1.000 Nm obrtnog momenta. Za ubrzanje od 0 do 100 km/h ubrzavaju za 4,1 sekundi te dostižu maksimalnih 240 km/h.

Black Ops i Shadow imaju Brabusov Widestar široki body kit te 23-inčne Platinom Edition naplatke, a glavna razlika među njima je šema boja.

Black Ops 800 je lakiran crnom sjajnom bojom s nekoliko suptilnih crvenih detalja poput dvije letvice na rešetki hladnjaka i jednu na kraku naplatka. U unutrašnjosti je tamno siva koža s crvenim koncem, paneli vrata od karbonskih vlakana, karbonski detalji na centralnoj konzoli i slično. Ovaj model košta 275.055 eura.

Shadow 800 je lakiran u suptilnu Gunmetal sivu boju u dva tona, ali ima i dijelove u sjajnoj crnoj boji što se između ostalog odnosi na blatobrane. Karbon je prisutan i kao okvir rešetke hladnjaka, od ovog materijala je napravljen i ventilacijski otvor na krovu, spojler i još neke komponente. U unutrašnjosti je mješavina crne. Light Shadow sive i crvene kože. Alcantarom je presvučen A stub, a detalji od karbonskih vlakana krase unutrašjnost. Za Shadow 800 je potrebno izdvojiti 327.621 euro.

Brabus će ponuditi samo po deset primjeraka oba modela.


(Klix)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.