x

Bračni par Dragojević ponovo u rijalitiju: Dalila i Dejan ulaze u Zadrugu 3, a od ogromne sume će vam se zavrtjeti u glavi!

Dejan i Dalila Dragojević odlučili su da ponovo uđu u rijaliti šou, ali ovoga puta u "Zadrugu 3".

Bračni par koji se proslavio učešćem u „Parovima“ dobio je odličnu ponudu i ostalo je samo još da potpišu ugovor s televizijom Pink. Spekuliše se da će njihov boravak u Imaginarijumu ružičaste imperije produkciju da košta oko 100.000 eura.


- Dejan i Dalila su dobili primamljivu ponudu. Taman su se nekoliko mjeseci odmorili od rijalitija pa sada svježi i odmorni mogu da se vrate u to jato. Njih dvoje su interesantni, intrigantni, posebno Dalila, kojoj se stalno mijenja raspoloženje i koja nema dlake na jeziku. Trenutno su u centru dešavanja jer su se pomirili s Dejanovim bratom Davidom i uveliko se druže i sa Anom Korać. Braća su sada u slozi, ali tu se nikad ne zna šta može da se dogodi. Uglavnom, gledaocima će biti zanimljivo jer su oni iskusni rijaliti igrači - priča naš izvor.

Mnogi komentarišu da bi bilo dobro da se u Bijelu kuću vrate i David i Ana i da tako gledaoci dobiju priliku da vide kako braća ponovo grade svoj odnos.

.

.

.

.

.

.

.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.