x

Bračni par potpuno raskrinkan! Komšinica Slobe Radanovića sve ispričala: Kija je živjela kod njega u stanu, vrišti, histeriše i naziva ga budalom!

Sloba Radanović oko pet sati je pozvao policiju jer je njegova bivša supruga Kija Kockar nasrnula na njega.

Njegove komšije, kako su nam rekle, mogli su i da pretpostave da će jednom doći do svađe, budući da su ih i ranije viđali kako se svađaju.

"Sloba je odličan, vrlo je zgodan. Vrlo zgodne djevojke dolaze kod njega. Njegova nova djevojka je ljepša, zgodnija i viša. Mislim da je voli, ali mislim da je to sve farsa za novinare", rekla je komšinica Tanja za Kurir.


"Viđala sam Kiju prije nekoliko mjeseci, kada je Sloba bio na tezgama. Ovdje je spavala, mislim da je i Slobin meda. Svađali su se, raspravljali su. Ona se drala na njega, po običaju ga vrijeđala, a on je ćutao", pričala je Tanja, koja ipak ništa nije čula od jutrošnje svađe.

"Ništa nisam čula, ne mogu da komentarišem to. Mada sam bila svjedok njihovih svađa ranije, na ulazu, parkingu. Vrišti, histeriše, vrijeđa, svašta mu govori "budalo", "kretenu"... I moglo ste pretpostaviti da će doći do verbalnog okršaja", rekla je Tanja.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.