x

ispričala

Brat i ja smo mogli da se ugušimo u hladnjači! Jovana ispričala kako je umalo izgubila život sa 5 godina: To je prvi znak!

Da je rođena drugačija, Jovana Jeremić oduvijek je isticala, a sada se voditeljka prisjetila situacije kada je bratu i sebi spasila život.

- Moj brat i ja smo se tokom igre zatvorili u vitrine za hlađenje pića, one kafanske, kao hladnjače... Moj tata i stric su tu vitrinu iznijeli jer su morali da mijenjaju gumice, mi smo imali sreću da su one oslabile - prepričavala je Jovana traumatičnu situaciju.


- Kada su se vrata na toj vitrini zatvorila, mi nismo mogli da ih otvorimo. Imali smo oko 5 godina. Zamislite koliko sam ja tada, sa pet godina, bila inteligentna. Ugledam svjetlost, i vidim slivnik od sudopere, ja otkinem to crijevo, i mi smo tako disali. Na taj način smo preživljavali nekih 20, 30 minuta i smjenjivali se za kiseonik dok je moj brat lupao nogom - ispričala je voditeljka i otkrila kako su se spasili:


- On je u jednom trenutku uspio da probije. Mi smo izašli i ja sam tada shvatila da sam ja rođena za velike stvari u životu. Mogli smo da se ugušimo i da nas nađu poslije nekoliko dana - zaključila je ona u emisiji „Balkan info“.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.