x

oglasio se

Brat i ja smo se bojali Mike više nego Arkana! Ispovijest Vojina Ražnatovića: Ubio mi je svu volju za glumom!

Profesor glume Miroslav Mika Aleksić, koji je osumnjičen za s..ovanje i s..sualno zlostavljanje, saslušan je danas u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Mnoge poznate ličnosti pružile su podršku glumici Mileni Radulović, koja je u svojoj ispovijesti otkrila da ju je Aleksić s..ovao kada je imala 17 godina i to više puta, kao i drugim žrtvama.

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana oglasio se ovim povodom. Naime, on je na svom Instagramu napisao da je pohađao njegovu školu glume, i da je trpio teške uvrede. 

"Pohađao sam i ja školu Mike Aleksića. Čovek je bio toliko strog, da smo se brat i ja više bojali njega nego sopstvenog oca. Evo jedne anegdote: 1993. Atelje 2012. Beograd", počeo je Ražnatović.


"Kao strastveni fan Prvog Svetkog Rata, bila mi je čast da budem dio naše kultne predstave “Sveti Georgije Ubiva Aždahu”. Tokom same premijere, pokušavao sam da ne gledam u prvi red, jer sam znao da mi tamo sjede otac, brat i Mika Aleksić. Kada se predstava završila, svi su mi čestitali a Mika mi samo šapne: “Vidimo se na času”. Kad sam došao poslije 3 dana na čas, Mika je sačekao da svi dođu (čak i one koji zakasne) i onda je krenuo sa takvim psovkama i uvredama, da sam ja bio u šoku da moj otac, jedan Arkan, tako u životu nije nekog isprizivao. Čak ni dijete od 8 godina", dodao je Vojin. 


On se prisjetio i uvreda koje mu je Aleksić tada uputio:

"Some jedan glupi, usporeni mjesečaru. Trebao sam Nikolu da ubacim umjesto tebe. Obrukao si nas sve. Sad bi te vodom polio. M.š na umivanje".

"Drao se punih 10 minuta. Poslije časa su mi prilazili svi studenti da me tješe i grle. Mika je meni suzbio volju i ljubav za tom glumom, za sva vremena. Djevojke koje su riješile da izađu u javnost, najhrabrija su stvorenja u Srbiji!", napisao je Vojin.  

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.