x

Brate, zašto si nas ostavio, zašto me nisi poslušao? Očajni brat molio Grua 3 sata prije tragedije da ne ide na kajt! Reperove posljednje riječi bratu lede krv u venama!

Porodica Dalibora Andonova Grua zavijena je u crno nakon što je reper u ponedjeljak u Zemunu tragično stradao tokom vožnje kajta na Dunavu. Neutješni članovi porodice, koji se ni dan nakon tragedije ne mire sa bolnom istinom, prisjećaju se posljednjih razgovora dok primaju saučešća. 

Među njima je i Gruov stariji brat Igor, koji ga je posljednji iz porodice vidio živog i bezuspješno ga kobnog dana ubjeđivao da ne izlazi kajtom na rijeku!

"Brate, zašto si nas ostavi, zašto me nisi poslušao?! Dačo, vrati se da te više nikada ne pustim", neutješno je govorio Igor.

Navodno, Igor i Gru su tri sata prije tragedije vidjeli u jednom kafiću. Igor ga je tamo ubjeđivao da odustane od kajtinga. Da je Gru poginuo saznao je prijatelja koji ga je kobnog dana pozvao kada je vidio u medijima tragičnu vijest.


"Gru i Igor su se našli u jednom lokalu gdje su popili piće. Gru je bio uzbuđen zbog odlaska na vožnju. Igor ga je sve vrijeme odgovarao od toga, govorio mu d ne ide, da je više star za takve sportove. Rekao mu je da mu ne priliči, da spusti gas i da nađe neku bolju zanimaciju. Reper je bio veoma raspoložen i kroz šalu je bratu odgovorio da dođe na rijeku i da vidi kako čovjek u godinama rastura kajt."

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Srpski telegraf)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.