x

Brena će poludjeti kada čuje snajkin plan: Aleksandra vraća svoje prezime!

Pjevačica Aleksandra Živojinović priznala je u emisiji "Amidži šou" da se njena publika još nije navikla na prezime koje je uzela kada se vjenčala sa Filipom. Kako je i sama rekla, i njoj je još uvijek čudno da se tako preziva, pa sve više razmišlja o promjeni.

- Najvjerovatnije ću da vratim svoje prezime. Ja sam poznata kao Prijovićka. Ljudi i dalje pretražuju na Jutjubu Prijović, mada kucaju i Živojinović, ali tražili su da vratim djevojačko, pa možda to uradim, što da ne - kroz osmijeh je rekla Aleksandra, koja je novu pjesmu "Neponovljivo" potpisala samo imenom i zbog toga izazvala lavinu komentara.

Nakon toga je Ognjen pokrenuo priču o Filipovom navodnom nevjerstvu, gdje je Aleksandra otkrila da muža drži pod kontrolom i da su male šanse da uspije da je vara, čak i da zaista to poželi.ž


- Filip me nikada nije prevario, ne da ja znam. Ne kontrolišem ga iako znam svaki njegov pokret. Mi smo stalno zajedno, nigdje ga ne puštam samog - rekla je u emisiji pjevačica kroz smijeh i pojasnila o čemu se zapravo radi.

- Pazite, jedino kada je moguće da me vara može da se desi ako se iskrao iz kuće kada sam spavala, inače se ne razdvajamo. Šalu na stranu, Filip je divan i ja sam sretna s njim. Nismo ljubomorni niti jedno drugo provjeravamo. Imam šifru njegovog telefona, kao i on mog. Nikad ne uzimam njegov telefon, jedino kada treba da pustim neku pjesmu, ali da provjeravam, ne, nikada - iskrena je bila Brenina snajka, koja je dodala da vjeruje mužu:

- Ne pogađaju me takvi naslovi. Ja sam svjesna za koga sam se udala. Toliko sam puta rekla da je Filip najbolji.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.