x

Brena i Prijovićka zaratile? Gledala je kao svoju majku Borku, a ona ih je obe ponizila!

Iako se činilo da je Lepa Brena prihvatila u potpunosti Aleksandru Prijović kao snajku i da je ne razdvaja od svojih sinova izgleda da stvari stoje potpuno drugačije.

– Aleksandra se veoma naljutila na Brenu. Njih dvije trenutno ne pričaju, bar ih niko u posljednje vrijeme nije sreo zajedno, dok smo ranije Brenu često viđali da svrati kod Aleksandre i Filipa kući kako bi vidjela malog Aleksandra, jer ih dijeli jedna ulica. Glavni problem je nastao kada je Brena organizovala porodično putovanje. Poslije prodaje Granda im je predložila da svi zajedno otputuju o njenom trošku, a onda je naknadno tražila pare za već organizovane aranžmane u Dubaiu, na Maldivima i Tajlandu. Aleksandru je to strašno pogodilo, nisu njoj problem pare, pogotovo ne sada kada je izgradila svoje ime i kada je u mogućnosti da priušti sebi i svojoj porodici šta god poželi, već je sam taj gest – rekao je izvor za SVET, pa dodao:


– Nije očekivala tako nešto od Brene, pogotovo što je ih je sve zvala da idu na odmor, čak je insistirala da krene i njena majka Borka. Aleksandra od samog početka ima veliko poštovanje prema Breni, uvijek gleda da joj se nađe u svemu, pogotovo u odabiru posljednjih pjesama dosta joj je pomagala i sugerisala. Oko svega što ima veze sa javnim poslom su se zajedno dogovarale, nije mogla ni da očekuje ovako nešto. Gledala je kao svoju majku, a Brena ih je ovim potezom dovela pred svršen čin i ponizila. Mada Aleksandra nije zlopamtilo, neće predugo trajati ova situacija, ne sumnjam da će se prvom prilikom izmiriti – kaže izvor za SVET, a mi smo kontaktirali Aleksandrinog pi-ara koji je negirao ovakve navode, prenosi Svet.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Svet)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.