x

ljute rivalke decenijama

Brena je mrtva za mene! Estradni rat Vesne Zmijanac i Lepe Brene ne prestaje godinama: Ponovo došlo do okršaja!

Vesna Zmijanac i Lepa Brena su ljute rivalke decenijama! Nekad su se možda na kratko uvažavale i poštovale, ali nikada nisu našle zajednički jezik jer je oduvijek bila mrtva trka koja je od njih dvije veća zvijezda velike Juge. I tako je ostalo i do danas, međutim, čini se da se rat produbljuje.

- Nedavno je neko Vesnu u jednom društvu pitao da li bi nekad kojim slučajem snimila duet sa Lepom Brenom, na šta je ona kao iz topa odgovorila da na to ne bi pristala ni za živu glavu jer imaju različite senzibilitete i da im se glasovi ne poklapaju - otkriva izvor za "Scandal" i dodaje:

- Naravno, čaršijske priče se daleko čuju, pa je sve ubrzo došlo i do Brene, tako da o pomirenju ove dvije pjevačice nema ni govora. Jedino može da se očekuje neki okršaj ukoliko se nekad slučajno sretnu, mada ne vjerujem ni u to. Ipak su one sada obe zrele i ostvarene žene. Svaka gleda svoja posla i ne vraćaju se u prošlost - završava izvor.


Podsjećanja radi, ovako je Brena kao mlada pjevačica javno govorila o koleginici.

- Nastojim da se ne družim s ljudima sa estrade. Mi u suštini ne možemo biti prijatelji. Ja znam da mogu da budem prijatelj sa svakim, jer znam da nemam konkurenciju u Jugoslaviji. Kada dođe, djevojka koja je sa 14-15 godina počela da pjeva po magistrali ili po birtijama i rupama, koja se lijepo našminka, stekne neko ime na osnovu „kuku, lele, majko, oteo mi neko muža“, kada rasproda posljednje adute svog života i kada na takav način stekne imidž, za mene je to van pameti - rekla je Brena 1990. a stav joj se nije mnogo promijenio ni mnogo kasnije:


- Ako ja moram svoj privatni imidž da prodam, ako sad kažem da mi slikate pupak u devetom mjesecu trudnoće, onda ću da rodim dijete, pa ćete da mi slikate gr.di koje više nisu male, nego su sada velike, pa ću da budem fina i uzorna. Ja bih baš voljela na pet minuta da budem Vesna Zmijanac pa da malo odmorim mozak, jer u tim godinama dozvoliti sebi da se toliko nalupetaš gluposti u ime svoje slave, za mene je nezamislivo - rekla je Brena i dodala:

- Vesna je kod nas u emisiji "Nikad nije kasno" bila i gospođa, i dama, i kraljica, a šta je tamo, nek razmisli sama. Za mene su rijaliti programi medijski užas. To je takvo degradiranje čovjeka u svakom smislu - izjavila je Brena prije dvije godine.


Sa druge strane, Vesna nije bila ovoliko opširna na temu Brene, samo se diplomatski dotakla njenog izgleda i eventualnih estetskih operacija:

- Ne znam da li je ona nešto radila ili nije, samo kažem da u ovim godinama takav izgled nije moguće postići na prirodan način. Moja Nikolija je rođena kao Lepa Brena, stipsa je kao Brena, neodlučna je kao Brena, ma, iste su. Neće da kupi skupu haljinu, ja joj kažem: Breno, kupi, jer sam ja uvijek bila galantna - rekla je Vesna i zamjerila koleginici što joj nije čestitala rođenje unuke, pa je prijateljima rekla da za nju više neće da čuje:

- Brena je mrtva za mene!

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.