x

ponudila joj pomoć, ali samo ako plati

Brena mi je tražila da joj donesem 40.000: Mina Kostić otkrila detalje iz prošlosti!

Pjevačica Mina Kostić ispričala je jednom prilikom za Kurir da joj je Lepa Brena tražila 40.000 maraka kako bi joj pomogla.

Mina je svojevremeno za domaće medije govorila i o svojim počecima, te otkrila da joj je Lepa Brena nudila pomoć u izgradnji karijere, ali je za to tražila određenu sumu.

"Uvijek ću se Šabana rado sjećati, jer sam od njega mnogo naučila i on je uživao na svirkama kod mene. Svi su dolazili i Željko Samardžić, Sale Popović, Futa i Marina, sjećam se da je Brena, kad sam pjevala u Švajcarskoj pitala odakle sam, kažem iz Beograda, pošto su pisali da sam iz Orašja. Rekla mi je da joj donesem 40.000 maraka i onda će mi pomoći. Možda sam i mogla da ih skupim, bila sam najskuplja pjevačica, ali nisam znala da uštedim. Desilo se sve kako je trebalo da se desi" ispričala je pjevačica svojevremeno.


Mina je nedavno govorila i o svojoj nasljednici Anastasiji i njenim planovima za budućnost, ali i otkrila da li je zaljubljena.

"Ne, nisam se zaljubila. Što, je li tako izgledam? Pa, srećna sam, ispunjena, stvarno sam zadovoljna svojim životom, hvala Bogu. Našla sam negdje svoj mir, to je negdje najbitnije od svega. A i što da ne budem srećna, sve oko mene je lijepo i svaki dan slavim", zaključIa je Kostićeva tada.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.