x

Jela sam hljeb i jogurt, nisam imala za hranu

Brena se pohvalila satom od 33.000 eura, a nekada je gladovala!

Folk zvijezda Lepa Brena zahvaljujući svojoj muzičkoj karijeri danas živi u izobilju pa tako sebi može priuštiti najluksuznije stvari.

Naime, Brena se nedavno pojavila na jednom događaju, a mnogima je zapao za oko njen skupocjeni aksesoar na ruci.

U pitanju je sat luksuznog brenda "Rolex", model "Kosmograf Dejtona" koji sadrži žuto zlato, a optočen je crnim keramičkim detaljima. Kako stoji na zvaničnom sajtu ovog brenda, cijena spomenutog sata iznosi 33.250 eura, a isti sat se nalazi i na jednoj od fotografija na Instagramu pjevačice.


Inače, Brena nije oduvijek uživala u bogatstvu, već je u mladosti bila veoma siromašna, o čemu je jednom prilikom govorila i otkrila da je gladovala.

- Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest mjeseci gladna. Sjećam se kako sam očajnički štedjela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hljeb i jogurt, pa ako sam htjela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvijetlila mozak.


- Rekla sam sebi: "Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke." Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: "Pjevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja". Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to - ispričala je ona, za koju nije sve u bogatstvu i velikom kućama.


- Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao djevojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla. Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna djece i njihovih prijatelja i gdje se svako jutro pravio doručak za šestoro djece i gdje se živjelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smjestila bih se bilo gdje gdje ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno - istakla je tada Brena.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.