x

Brend Vanina ima torbice čiji dizajn će vas raspametiti (FOTO)

Možemo biti saglasni kako je pojava Instagrama doprinijela brojnim društvenim anomalijama od kojih pogrešna percepcija stvarnosti definitivno zauzima prvo mjesto na listi, no ipak Instagram kao platforma talentovanih pojedinaca uvijek nas iznova razveseli, a ovog puta otkrili smo jedan savršen i poseban brend torbica.

Vanina je ime brenda iza kojeg se kriju dvije najbolje prijateljice, Tatiana Fayad i Joanne Hayek, a stacioniran je u glavnom gradu Libana, Beirutu. Ono što nam je na prvi pogled zapelo za oko kod ovih torbica je njihov unikatan i prepoznatljiv dizajn, ali i sama izrada koja je u potpunosti ručna. Dakle, svaki kamenčić ili perlica ručno su našiveni s velikom preciznošću, ljubavlju i pažnjom.

Ovaj brend prvenstveno je započeo s izradom nakita, koji je i danas dostupan, a njegova djelatnost s vremenom se pooštrila, pa u ponudi osim naušnica i torbi, ima i odjevnih predmeta. Nadalje, priča koja stoji iza ideje za samim pokretanjem brenda vuče društvenu konotaciju čiji je cilj bio promovisanje lokalne zajednice i unikatnih rukotvorina koje neće predstavljati prijetnju okolini.

Vratimo li se na sam dizajnerski dio ovog brenda, kao što smo već napomenuli, radi se o zanimljivom spoju ručnog rada i trendy dizajna koji definitivno priča posebnu modu priču. Što se tiče boja, paleta izbora je raznovrsna, stoga najbolje da sami zavirite u ponudu…

.

.


(Ljepota i zdravlje)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.