x

Brendon postao trandža pa priznao: Sada svi muškarci hoće da me j.bu!

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Branislav Radonić Brendon odlučio je da se u ovoj sezoni publici predstavi kao žena i konačno pokaže sve ono što je u njemu dugo ležalo, a plašio se da pokaže.

Kontroverzni učesnik Pinkovog projekta neko vrijeme je bio odsutan iz medijskog života, a onda je prošle nedjelje odlučio da se ponovo okuša u ovoj igri, u kojoj odlično pliva. Ovoga puta on je odlučio da malo promijeni identitet i promijeni spol. Njegovo ime je sada Brenda - Brendonka i on zahtijeva od ostalih ukućana da ga tako oslovljavaju.


- Brendon je oduvijek imao pretenzije da se oblači kao žena, da bude u centru pažnje i da ga svi gledaju. On je prvo privlačio pažnju svojim ponašanjem, izgledom, potom je izoperisao cijelo lice, pa je ponovo bio u centru pažnje. Kako je sve moguće fore ispucao i više nema šta da uradi, on je riješio da postane žena. U spoljnom svijetu je vježbao, kupio je sve što jedna žena treba da ima. Brdo šminke, brdo perika i s.ksi veš. Mnogo mrežastih čarapa i trikoa. A nisu izostale ni spravice za s.ksualne igrarije. Mislim da je ponio i vještačke penise, ako zatrebaju. "Ja sam najjača riba, bre. One tamo su amaterke za mene. Kad se Brenda pojavi, ima da zasjeni sve te vještačke starlete na baterije. Kad vide moju nogu i moju guzu, ima da onanišu na svakom koraku", rekao mi je Brendon pred ulazak - kaže njegova drugarica, koja je željela da ostane anonimna.


Za Rijaliti magazin, pred sam ulazak u "Zadrugu", Brendon je objasnio zbog čega je odlučio da postane trandža.

- Oduvijek sam volio ovako da se oblačim, a onda sam shvatio da i publika to voli. Odlučio sam da se pokazujem u ovakvom izdanju u "Zadruzi 3". Maja Marinković i Miljana Kulić će biti ljubomorne na mene. Brendonka je sada glavna konkurencija svim djevojkama. Neke djevojke su mi pomogle da izgledam kao Brenda i ja sam im zahvalan na tome. Ličim na Milu Jovović iz filma "Peti element". Znam da se dopadam muškarcima, znam da me svi žele, ali neće da priznaju. Zanimljivo mi je da ih posmatram kako me gledaju krišom ispod oka, kako se plaše da priznaju prave želje i pobude. Znam da sam neke i uplašio, one koji nisu sigurni u svoju s.ksualnost. Za mene je ovo dio performansa, ali i uživanje, pokazivanje slobode. Pokazao sam da mogu da budem prava žena, ali kada skinem šminku, periku, ja sam pravi muškarac na kog se lože žene. Brendonka je sada in, uživajte u svemu što sam vam pripremio - rekao nam je Brendon pred ulazak u "Zadrugu 3".


(Republika.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.