x

panika kod živojinovića

Breni i Bobi će srušiti vilu ako ne riješe dokumentaciju!

Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović na sve načine pokušavaju da riješe problem divlje gradnje na placu u vlasništvu Grada Beograda koji se nalazi pored njihove kuće na Bežanijskoj kosi i na kojem su do prije neki dan uveliko zidali novi stambeni objekat.

Poznatom bračnom paru je inspekcija zvanično stopirala izgradnju vile jer za to nisu imali adekvatnu dozvolu, o čemu je Kurir prethodnih dana pisao. Kako navodi ovaj dnevni list od izvora bliskog porodici, pjevačica na sve strane traži način da riješi problem kako bi mogla da završi luksuznu vilu.


- Velika se frka digla. Brena i Boba ne znaju šta ih je snašlo. Mislili su da riješe dokumentaciju tek kad završe objekat. Hoće da od Grada otkupe to zemljište. Mislim da im tri važna dokumenta nedostaju da bi majstori mogli da nastave s poslom. Brena je zvala sve prijatelje da im pomognu u ovoj situaciji. Sve se zakomplikovalo, gradilište se zatvorilo i pukla je bruka da nelegalno grade. Šta je tu je, valjda će se naći neko rješenje. Od ponedjeljka će se znati da li će morati da ruše kuću ili ne. Mnogo novca je uloženo u taj objekat i sad je sve pod znakom pitanja - završava izvor.


Ovu aferu raskrinkala je ekipa emisije "Paparaco lov" kada je snimila kako majstori izvode radove na zemljištu koje je po papirima državna svojina. I Kurirova ekipa je odmah otišla na teren i uvjerila se da se radi o bespravnoj gradnji, a to su dokazali time što za objekat ne postoji građevinska dozvola u javno dostupnim dokumentima na sajtu Republičkog geodetskog zavoda.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bila sam povrijeđena i slomljena kada se prije 7 mjeseci dogodio veliki problem u mom braku, između mene i mog muža. toliko strašno da je iznio slučaj na sudu radi razvoda. rekao je da više nikada ne želi biti sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu da prođemo kroz mnogo boli. Pokušao sam sve moguće načine da ga vratim, nakon mnogo moljakanja, ali sve bezuspješno. I potvrdio je da je donio odluku i da me više nikada ne želi vidjeti. I tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Dakle, objasnila sam mu sve stvari, a on mi je rekao da je jedini način da vratim muža da odem kod čarobnjaka radi čarolije, jer je i njemu stvarno djelovala. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte čarača kojeg je posjetio. ([email protected]) I tako sam sljedećeg jutra poslala mail na adresu koju mi je dao, a čarobnjak me uvjerio da ću za tri dana dobiti muža. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je on razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda me dva dana, tako iznenađujuće, nazvao moj muž koji me nije nazvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna!! Tako se vratio isti dan, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju grešku i za bol koju je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza postala jača nego prije, uz pomoć kotača. Stoga ću vam savjetovati, ako imate problema, obratite se DR APATI, možete ga dobiti i na gmail: ([email protected]) ili putem whatsappa ili vibera na: (+66 81 302 8552).