x

prijeti im ogroman gubitak para

Brenu i Bobu tužio poslovni partner koji im je kum: Ostaju bez pola miliona eura?

Lepa Brena i Boba Živojinović završili su na sudu i to po tužbi njihovog porodičnog prijatelja i kuma Aleksandra Vincića, a koja se tiče zajedničkog biznisa - proizvodnje vina.

Saradnik pjevačice i teniskog asa ne želi više da sarađuje sa njima, zbog čega potražuje svoj milionski udio, odnosno pola miliona u eurima, saznaje Kurir.

Brena i Boba su još 2018. godine zajedno sa kumom pokrenuli biznis proizvodnje bijelog vina, a po svemu sudeći, posao je dobro krenuo i nisu puno čekali na prvu zaradu. To i ne čudi jer je Vincić već godinama u tom poslu i razume se u njega odlično, ali i zbog toga što su dosta novca uložili u razvoj biznisa, marketing, promociju i reklamiranje.


Osim prodaje, ubrzo su počeli da učestvuju i na raznim festivalima namenjenim napicima od grožđa i da osvajaju priznanja, što je pomoglo da se njihov biznis još više i brže razvije u narednom periodu.

Kako je posao dobro krenuo, Brena i Boba su bili oduševljeni, pa su imali pregršt novih ideja za razvoj biznisa. Međutim, neke od njih se nisu dopale Vinciću pa im je sugerisao da uspore, ali kako nisu odustajali, rekao im je da nemaju njegovu dozvolu da nastave, zbog čega su krenule prve nesuglasice i trzavice.


Kum im je predložio kompromis, ali Živojinovići nisu pristali, zbog čega je on riješio da izađe iz biznisa. Tada je tražio da mu isplate sve što je do tada uložio, oko pola miliona eura, što je njih šokiralo.

Kako kaže  izvor blizak pjevačici, Brena i Boba smatraju da njihov poslovni partner nije uložio toliko, u šta su ga ubjeđivali i nudili mu manju svotu novca. Kako Aleksandar nije pristao na to, zaprijetio im je tužbom, što je na kraju i uradio.


On je odlučio da pravdu potraži na sudu i u tužbi protiv Živojinovića potražuje 500 hiljada eura. Nije poznato, kaže sagovornik, kada će imati prvo suočavanje, ali pjevačica i teniski as su spremni da se bore do kraja, samo da ne bi isplatili pozamašnu svotu novca.

Inače, Brena i Boba su nedavno učestvovali na festivalu vina u mađarskom gradu Nadašu, gdje je održano veliko ocjenjivanje vina. Već tada su krenule sumnje da nisu u dobrim odnosima sa Vincićem, jer se nije pojavio na ovom događaju.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.