x

Brown: Prošla sezona je bila grozna, u ovoj imamo jedan cilj

Ovo ljeto nije bilo lijepo nakon što je finale završilo kako je završilo. To želimo popraviti ovosezonskom titulom, najavio je nakon samo jedne utakmice nove sezone Jaylen Brown, košarkaš Bostona.

U prvom susretu nove sezone Boston je na domaćem parketu svladao Philadelphiju 126-117 uz uistinu impresivne izvedbe svog vodećeg dvojca. Naime, Jayson Tatum je ubacio 35 poena uz 12 skokova i četiri asistencije, a Jaylen Brown također 35 koševa uz tri skoka.

“Ispred nas stoji samo jedan cilj, a to je jedan korak dalje u odnosu na prošlu sezonu koja je završila grozno. U tom pogledu odlučili smo od prve utakmice raditi marljivo za ispunjenje tog cilja“, rekao je Brown nakon utakmice u kojoj je njegov klub odao počast Billu Russellu, legendi NBA lige i samog kluba iz Bostona (od 1956. do 1969. godine), a koji je preminuo zadnjeg dana srpnja ove godine.


“Večer je bila posebna jer smo igrali za legendu ovog kluba. To je sigurno bila dodatna motivacija“, rekao je Brown i osvrnuo se na novog trenera Joea Mazzullu koji je na tu dužnost došao nakon ovoljetnog skandala s dosadašnjim trenerom Udokom.


“On je jaka osoba i u njegovim se očima odmah vidjelo da je spreman u neugodnom trenutku preuzeti veliku odgovornost. Stvaramo odnos, radujem se svemu tome“, zaključio je Brown.


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.