x

provaljena

Brutalna krađa, Jovana Joksimović u glavnoj ulozi: Voditeljka sebi ovo nije smjela da dozvoli!

Kada je oko sebe imala stiliste, frizere i organizaciju na zavidnom nivou, Jovana Joksimović bila je jedna od onih žena o čijem se stajlingu uvijek pričalo.

No čini se da budžet na televiziji njenog muža nije toliko izdašan kao na TV Prva, gdje je, kako je Alo! pisao, mjesečno dobijala 10.000 eura, pa je sada prinuđena da nosi haljine koje su njene koleginice već promovisale.

Da li još ima žal za ružičastom televizijom, koju je takođe napustila uz spektakl, doduše onaj zakulisni, pa je i Željko Mitrović, vlasnik najmoćnijeg medija u zemlji, izjavio da je saradnja okončana na "obostrano zadovoljstvo" i time jasno stavio do znanja šta misli o njenom gestu, tek Joksimovićeva je bez blama kopirala Dušicu Jakovljević, zaštitno lice TV Pink.


Voditeljka očigledno želi da kopira koleginicu kojoj više ne može da parira po rejtingu, a očigledno ni po stilu. Kada je oko sebe imala stiliste, frizere i organizaciju na zavidnom nivou, Jovana Joksimović bila je jedna a od onih žena o čijem se stajlingu uvijek pričalo.

No čini se da budžet na televiziji njenog muža nije toliko izdašan kao na TV Prva, gdje je, kako je Alo! pisao, mjesečno dobijala 10.000 eura, pa je sada prinuđena da nosi haljine koje su njene koleginice već promovisale.


Naime, voditeljka najgledanijeg televizijskog formata je svilenu ljubičastu haljinu nosila prije pet mjeseci u Zadruzi, a njena starija koleginica tek prije dvije večeri u svom prvom pojavljivanju nakon skandaloznog odlaska sa TV Prva, i to na kanalu koji je u vlasništvu njenog muža.

Jovana je očigledno pomislila da će haljinom koju je Dušica nosila privući gledaoce, međutim... Čini se da pozitivna energija njene koleginice sa Pinka nije uspjela da pređe na nju pomoću haljine, pa je tako Joksimovićevu u trenutku emitovanja emisije na Jutjub kanalu Televizije K1 gledalo samo 400 ljudi, a nije se proslavila ni rejtingom na samom kanalu.


No kako bismo pomogli Jovani da se čuje za njen vanserijski transfer, preslušali smo prvu emisiju na Jutjub kanalu i možemo reći da joj večernji termin na televiziji nikako ne prija. Možda se ponovo proslavi kao voditeljka jutarnjeg programa, ali sudeći po malom broju onih koji su gledali njeno prvo pojavljivanje nakon dužeg vremena, i to je pod znakom pitanja.

Izuzetno dosadno ćakulanje Jovane i njene kume Manje Grčić, sa kojom će i voditi emisiju na kanalu K1, svakako nije nešto što je te večeri moglo da zaintrigira bilo koga, pa je u jednom trenutku djelovalo da su se i njih dvije međusobno smorile.

Sve u svemu, mnogo više smo očekivali od jedne tako velike voditeljske zvijezde! I da, sigurno bi bilo zabavnije da je tu sjedio Srđan Predojević, Jovanin kum, no sada ga je po svemu sudeći zamijenila svojom kumom.

,.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.