x

udarac po džepu

Buba i Jala ostali bez 400.000 eura otkad im je zabranjen ulazak u Srbiju?

Reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Jala Brat i Buba Corelli, žarili su i palili srpskom scenom. Nedavno im zabranjen ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri mjeseca ostali bez 400.000 eura, javljaju srpski mediji.

Kako Srpski telegraf i Republika.rs saznaju, reperi sada nastupe zakazuju većinom po dijaspori i BiH, a kako su u Srbiji imali i po četiri nastupa nedjeljno, više ne zgrću na hiljade eura, koje su stavljali u džep dok su harali po srpskim diskotekama. Incident koji se desio u Nišu kada je obezbjeđenje Bube i Jale napalo dečka jer je pokušao da pipne jednog od izvođača debelo ih je koštao, pa oni nisu kročili u Srbiju od sredine avgusta.


- Otkako su zabranjeni u Srbiji reperi tezgare po Crnoj Gori, Bosni i Austriji i to po jedan dan nedjeljno, što im je, shodno rashodima koje imaju, dobar udarac po džepu. Buba i Jala su u Srbiji imali mjesečno i do 10 nastupa, pa su uzimali ozbiljne pare. Radili su pjesme brojnim pjevačima, reklame i albume, a sa mnogima su prekinuli saradnju nakon incidenta u Nišu. Kad se sve skupi, od avgusta do danas mjesečno ostaju bez oko 400.000 eura! U regionu za tezge uzimaju mnogo manje novca jer pogađaju mnogo manje honorare. Skoro su pjevali za 3.000 eura u jednom klubu u Beču. Ipak su u Srbiji bili mnogo popularniji nego u regionu - priča izvor blizak reperima, a piše Srpski telegraf.


- Maja Berović se klela u Bubu i Jalu. Oni su joj radili nekoliko albuma, ali je prijateljstvo u međuvremenu puklo. Maja je prva osudila nasilje na njihovom nastupu riječima da je šokirana što su to dopustili. Rekla je da svako treba da snosi posljedice za takvo ponašanje, a u međuvremenu je našla nove saradnike - kaže sagovornik.

Buba Corelli nedavno je isprozivao pjevačicu Saru Jo. Corelli je rekao da je diskutabilno to kolika je zvijezda Jovanovićka, a ona mu je odgovorila u svom stilu, prozivajući ga za veličinu njegovog "ponosa", o čemu su društvene mreže brujale danima.

.

.

.

.

.

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.