x

grupa građana tražila da se nastup zabrani

Buba i Jala ostali bez još jedne tezge: Reperima nakon pobune ljudi otkazan nastup u Prnjavoru!

Reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću, koji su poznatiji kao Jala Brat i Buba Koreli, otkazan je nastup u Prnjavoru.

Naime, njih dvojica je trebalo da nastupaju 30. decembra u jednom klubu, koji je potom i zvanično saopštio da je njihov nastup, za koji su ulaznice rasprodate, ipak otkazan.

-  Uvijek smo se trudili da uslišimo sve vaše želje. Upravo iz tog razloga se trenutno nalazimo u nezavidnoj poziciji gdje moramo da otkažemo koncert za koji vlada rekordno interesovanje. Izvinjavamo se svim gostima koji su rezervisali svoje mjesto - objavljeno je na Fejsbuk stranici kluba u Prnjavoru.


Inače, kako prenosi PrnjavorInfo, neformalna grupa građana je tražila da se njihov nastup zabrani, jer je navodno izazvao negativne reakcije građana. Kako su naveli, razlog je ono što su Buba i Jala navodno izgovarali na račun Srba.


Podsjetimo, reperima Jasminu Fazliću i Amaru Hodžiću zabranjen je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri mjeseca navodno ostali bez 400.000 eura.

Skandal na njihovom nastupu razbijesnio je mnoge, a zatim je pokrenuta peticija da se Bubi i Jali zabrani ulazak u Srbiju, koju je za nepuna dva dana potpisalo više od 68.000 ljudi.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Telegraf.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.