x

staju na ludi kamen

Bubamara se udaje za 24 godine mlađeg: Već žive zajedno u Novom Sadu, Toni želi da mu Dara rodi dijete!

Pjevačica Dara Bubamara (44) navodno planira da se uda za 24 godine mlađeg Tonija (20).

Pevačica i Toni već su navodno počeli da žive zajedno u njenom stanu u Novom Sadu, a spremni su i da ozvaniče svoju vezu i vjenčaju se kako mediji prenose, navodno na godišnjicu njihove veze, 7.jula.

- Toni se već preselio u Darin stan. Iako on ima nekretnine, riješili su da žive kod nje samo da ne bi morao da se seli njen sin Kosta, kojeg je dobila u braku sa Milanom Kesićem. Dara ima stan i u Beogradu, pa je Toni često i tamo sa njom. Ako nastave da funkcionišu ovako dobro pod zajedničkim krovom, dogovorili su se da se vjenčaju na godišnjicu veze - priča izvor.


Iako je Dara ponavljala da neće više rađati, ipak se tu navodno isto predomislila:

- Toliko je zaljubljena u Tonija da bi voljela da osnuje porodicu sa njim, On je veoma mlad, ali želi dijete sa Darom. Ne bi me iznenadilo da Kosta uskoro dobije brata ili sestru - kaže sagovornik za domaće medije i dodaje da se pjevačica i biznismen ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri:


- Po cijeli dan se smiju, hemija između njih je nevjerovatna. Baš se vole. Dari je bilo važno da njen sin prihvati Tonija, što se i desilo. Postali su najbolji drugari. I Darina i Tonijeva porodica podržavaju ovu vezu, jer vide da su sretni zajedno - nastavlja izvor pa dodaje da je pjevačica neke prethodne momke navodno izdržavala, dok ovog puta Dujaković je platio sva njihova putovanja:

- Obišli su pola svijeta! Odmarali su se na Maldivima, u Turskoj, Dubaiju, Zanzibaru, Monte Karlu, Grčkoj, Hrvatskoj... Sve je to Toni finansirao, što je Daru oduševilo.

.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.