x

Budite autentični: Butik ženske odjeće Petra Fashion predstavlja prazničnu kolekciju za sve prilike! (GALERIJA+VIDEO)

Butik ženske odjeće Petra Fashion je spreman da prazničnom kolekcijom koja je stigla u njihovu poslovnicu u Alta shopping centru obraduje sve pripadnice ženske populacije. Tim povodom je organizovan fotosešn, a lijepa i atraktivna voditeljica Hayat TV-a Dalila Omerović je kao zaštitno lice pozirala u njihovim novim odjevnim komadima. 


Butik ženske garderobe "Petra Fashion" je smješten na sjajnoj lokaciji u Alta shopping centru, a već godinu dana pripadnicama ženskog spola nudi jedinstven izbor odjeće za sve prilike.

Sam brand je nastao iz čiste ljubavi prema modi i želje da se damama koje vole lijepe odjevne kombinacije ponude unikatni komadi po pristupačnim cijenama. Upravo takva je nova praznična kolekcija, koja je prije svega autentična, neovisno da li se radilo o svakodnevnim, svečanim ili poslovnim prilikama.


Dalila Omerović je spretno i veselo pozirala u pojedinim komadima nove prazniče kolekcije, a ono što se može vidjeti jeste da ćete upravo u butiku "Petra Fashion" pronaći ubjedljivo najbolji izbor kada su u pitanju praznični dani pred nama. Tako ćete tamo pronaći fenomenalan asortiman garderobe zahvaljujući kojem ćete zablistati u novogodišnjoj noći. 


U elegantnom izložbenom prostoru očekuju Vas ne samo unikatne stvari, već i kvalitet kojim ćete biti posebno zadovoljni. Stoga, ne gubite vrijeme, jer već sada Vas očekuje posebna kolekcija po sjajnim prazničnim cijenama. Obradujte Vaš garderober! 

Posjetite "Petra Fashion" i putem društvenih mreža: 

Facebook: https://www.facebook.com/pertrafashion/

Instagram: https://www.instagram.com/petra_fashion_sarajevo/


.

.

.

.

.

.

.

.


Foto: Mirnes Mašić/
Video: Senzacija.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.