x

Burak Ozcivit odlučio se na drastičan korak: Šta se dešava sa slavnim Bali-begom?

Popularni turski glumac Burak Ozcivit, od svog prvog pojavljivanja na TV ekranima postao je miljenik žena širom svijeta. Najveću slavu stekao je ulogom Bali-bega u turskoj seriji „Sulejman Veličanstveni“.

Odavno je poznato kako je Burak prepoznatljiv po svom neobičnom stilu oblačenja i imidžu, te zbog toga pripadnice ljepšeg spola naprosto lude za njim. Osim toga što je dobar frajer, muž, a ima i prelijepog sina, ženama je izuzetno zanimljiv i način života koji vodi. More, jahte i uživanje u talasima dio su njegove svakodnevice. Svoje fanove i dame koje ga prate sa znatiželjom, često je obavještavao kako provodi dane.


No, očito je došlo vrijeme za male promjene. Naime, on je na svom Instagram profilu objavio kako se šiša. Svoje fanove zaintrigirao je objavivši fotografiju na kojoj najavljuje očiglednu promjenu.

– Reci zbogom kosi – napisao je kratko, a odmah poslije te fotografije objavio je još jednu s novom frizurom, koja je dobila mnoštvo lajkova i komentara.

Turski mediji pretpostavljaju kako je za njegov novi imidž zaslužna nova uloga, a nama ostaje da vidimo koliko tu ima istine.

.

.

.

.

.

Izvor: Azra.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.