x

Burna reakcija reisa Mustafe Cerića, poziva na bojkot!

Dr. Mustafa ef. Cerić, bivši reisul-ulema Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini se oglasio na svom Facebook profilu u vezi  74-minutnog filma pod nazivom "Nevin prorok". Njegov status vam prenosimo u cjelosti, bez korekcija:

- "Poziv dana

Dragi moji,

Bojkotirajte YouTube i Google samo 3 dana!

Ranije je to bio samo 13-minutni propagandni snimak objavljen na YouTube-u protiv Poslanika, a.s., ali sada je na YouTube-u objavljen puni 74-minutni film pod nazivom "Nevin prorok" kojeg je lahko pronaći, pošto je više od milijarde muslimana protestiralo protiv ovog filma širom svijeta i više od 100 ljudi je ubijeno.


Braćo i sestre ovo je vrlo važna vijesti.

Istraživači su upozorili sve muslimane na svijetu da od danas i 3 sljedećih dana ne koriste Google i YouTube jer su najavili da neće blokirati film koji vrijeđa Muhammeda, mir i blagoslov na njega, ovo će ih dovesti do gubitka od više od 210 miliona dolara, jer u svijetu koristi Google i Youtube oko milijardu i po muslimana.

Ako ste istinski musliman i sljedbenik Muhammeda, a.s., onda možete biti dio ovog protesta.

Učestvujte u prenošenju ove poruke kako bismo mogli odgovoriti Bogu Svevišnjem kad nas bude pitao šta smo preduzeli kad su vrijeđali Njegovog Miljenika, neka je Allahov mir na njega!

Molimo vas nemojte odustati, već proširite vijest dalje", stoji u statusu Dr. Mustafe ef. Cerića, a status možete pogledati i ovdje. 


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.