x

Caffe Shisha bar London: Otvorena ljetna bašta, ljubitelji nargila oduševljeni! (GALERIJA)

Ovoga petka, 20. aprila, Caffe Shisha bar London na Ciglanama (Merhemića trg) svečano je otvorio ljetnu baštu i time najavio niz ugodnih noći uz najbolje nargile. 

Caffe Shisha bar London

Trg Merhemića 14 adresa Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

Renovirana bašta Caffe Shisha bara London potpuno je osvježenje i pruža mogućnost uživanja u najboljim nargilama u predivnom okruženju, pod otvorenim nebom. 


Ova ljetna bašta će bez sumnje privući veliki broj svih onih koji žele da isprobaju svoj omiljeni okus shishe, i sve to u ljetnoj bašti koja je po svom uređenju potpuno jedinstvena u gradu. 


Prve večeri svečanog otvorenja ljetne bašte, svi posjetioci su se uvjerili da će Caffe Shisha bar London vrlo brzo postati jedno od omiljenih okupljališta u gradu. Lijepi dani koji su pred nama savršeni su baš za ovaj objekat, a kako su gosti bili oduševljeni već prve noći provedene u novom ruhu 'Londona', onda samo možemo nagađati šta nas tek očekuje u narednom periodu. 


Jedno je sigurno - da li se uputili u Caffe Shisha bar London tokom dnevnog ili večernjeg termina, naići ćete na maksimalno dobar ugođaj i time pronaći svoju dozu relaksacije. 


Foto: Mirnes Mašić

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.