x

Caffe slastičarna Abruzzo otvorila vrata na jednoj od najljepših lokacija u Sarajevu: Poslastice ćete od sada voljeti još više! (GALERIJA)

Ovoga četvrtka, 19. jula u sarajevskoj ulici Šenoina broj 8. sa svečanim radom je počela Caffe slastičarna 'Abruzzo'. Na sjajnoj lokaciji sa svim svojim prednostima i pogodnostima, 'Abruzzo' će vrlo brzo postati raj za gurmane i sve oni koji žele, barem na kratko, pobjeći od problema i predahnuti.

Caffe Slastičarna Abruzzo

Šenoina 8, Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Torte, kolači, sladoledi u 'Abruzzu' garantiraju vam neviđeni doživljaj. Kvalitetne poslastice će vas odvesti u sasvim drugi svijet, što će biti odmor za vašu dušu i tijelo.


Predahnite uz kafu i slatki zalogaj u ugodnoj atmosferi caffe slastičarne, ponijevši sa sobom i slatke delicije koje će zasladiti vaše ukućane i prijatelje.


Za sve vas tu su uvijek originalne i maštovite poslastice, sazdane na provjerenim recepturama, poslije kojih ćete se svaki put, rado vraćati u 'Abruzzo'.


Koncept caffe slastičarne 'Abruzzo' osmišljen je po ugledu na romantične male trattorie u Italiji, vesele caffe-e Pariza ili srdačne taverne mediteranskih obala - svih onih mjesta kojih se rado sjećate jer ste se u njima osjetili dobrodošlim i među prijateljima.


'Abruzzo' pored sjajnog enterijera u staklu, odakle vidite jednu od najljepših ulica u gradu, posjeduje i ugodnu ljetnu baštu, koja ispijanju vaše omiljene kafe, soka ili zalogajima poslastice daje čarobnu notu.


Kada probate pravi ukus svega što 'Abruzzo' sprema ili budite dio ugodne atmosfere tokom ispijanja kafe, soka, znati ćete gdje se vrlo rado vratiti. 'Abruzzo' je otvorio svoja vrata, stoga ste svi dobrodošli. 


Foto: Mirnes Mašić 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.