x

mjesecima gubili vrijeme

Čak i duguju produkciji: Ovi učesnici iz Zadruge 4 izašli su bez honorara, evo i zašto!

Zadrugari pred ulazak u Bijelu kuću potpisuju ugovor sa produkcijom u kom je naznačeno da moraju da poštuju određena pravila u rijalitiju. Na početku svake sezone Veliki šef pošalje pismo i ponovo podsjeti učesnike šta ne bi trebalo da rade kako ne bi gubili honorare.

Međutim, mnogi zadrugari ne poštuju emisije, spavaju u zabranjeno vrijeme, psuju članove porodice koji nisu učesnici rijalitija, fizički nasrću jedni na druge, spominju članove produkcije i zbog toga budu kažnjeni.

Milan Janković Čorba je za jedan portal otkrio da je rijaliti napustio bez dinara.


- Uspio sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam nešto očajan što se toga tiče. Nosim mnogo lijepa iskustva odavde, pokazao sam se kao kuhar i kao muzičar, stekao sam djevojku koju puno volim, koja me u svemu podržava, tako da mi stvarno nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovdje naučio i pokazao sam sebe - rekao je Čorba.


Njegovu djevojku, Teodoru Bilanović, gledateljka je tokom emisije "Narod pita" upitala sa kolikim honorarom je ona izašla. Međutim, Teodora je dala neočekivan odgovor. Poručila je da je bila na odmoru i da nije stigla da ode do banke kako bi provjerila stanje na računu. Iako je pokušala da izbjegne odgovor, gledateljka je bila uporna u želji da dobije informaciju, te je upitala od kog novca su otišli na odmor ako nije provjeravala da li je naplatila honorar. Teodora i Čorba su se složili da su uštedjeli novac prije rijalitija, te su ga za ovu priliku trošili.


Tara Simov je diskvalifikovana iz rijalitija i samim tim osim što je ostala bez honorara, produkcija je od nje potraživala 50.000 eura na ime kazne. Njen dečko, Nenad Aleksić Ša, velikodušno je platio njen dug prema ružičastoj televiziji. Repera su dodatno koštali baloni koje mu je Tara poslala i na taj način komunicirala sa njim nakon napuštanja Bijele kuće. Osim toga, platio je i poruku koju mu je prenijela Ljupka Stević od Tare na "Zadrugoviziji", te je reper navodno izašao "olakšan" za još 20.000 eura.


Vladimir Tomović je bio diskvalifikovan iz rijalitija jer je ucjenjivao produkciju. On je imao zakazano ročište, koje je odloženo, u šta je on bio i te kako upućen, ali je i dalje nastavljao da ucjenjuje produkciju i da pravi dramu. Zbog kršenja pravila, Vladimir je, odlukom Velikog šefa, diskvalifikovan, a o tome su obaviješteni i zadrugari u Bijeloj kući.


- Donijeli smo odluku da zbog člana broj 5 ugovora koji su potpisali svi zadrugari pa i Vladimir Tomović, on bude diskvalifikovan ali i tužen. Na osnovu ovog člana "RTV Pink" će osim diskvalifikacije od Vladimira na sudu potraživati sumu od 5 miliona dinara. Kako u Zadruzi nista nije tajno, ovim ćemo jasno i glasno objasniti našu odluku. Svi zadrugari su svojevoljno potpisali ugovore za učestvovanje u rijalitiju i svi jako dobro znaju uslove učestvovanja. Niko ne može ucjenjivati produkciju niti će produkcija ikada pozitivno odgovoriti na bilo čiju ucjenu. Vladimirovi postupci svih prethodnih dana, navodni štrajk glađu, otkrivanje stavki ugovora, negativni komentari o produkciji su posljedica kazne koju je dobio zbog davljenja i obaranja na pod Marka Đedovića. Mi kao produkcija stojimo iza toga da je kaznu u iznosu od mjesečnog honorara dobio pravedno i da ničim nismo prekršili nijednu stavku iz ugovora - glasilo je pismo Velikog šefa.

Međutim, Vladimir je donio odluku da ne plati produkciji kaznu, a o tome je obavijestio i svoje pratioce na Instagramu.


Filip Car je toliko puta kažnjavan zbog nasilničkog ponašanja da je po izlasku iz "Zadruge" dužan televiziji.

- Kažnjen sam mjesečnim i tromjesečnim honorarom, a tek nedjeljnim milion puta. Sjedim ovdje za džabe, a kad izađem, moraću da vraćam novac produkciji. U posljednje vrijeme se trudim da ne pravim probleme da ne bih gomilao dug - rekao je Car.


Hrvatica Paula Hublin u finalu "Zadruge" zauzela je deseto mjesto, a iz rijalitija je izašla bez i jednog dinara. Kako je otkrila, ona je sav honorar izgubila zbog svađa i skandala.

- Ušla sam u "Zadrugu" zbog karijere, niti zbog plasmana, niti zbog para. To se vidjelo, ja sam i ovako sve pare izgubila. Nije me bilo briga za pravila. Izgubila sam sve već na početku rijalitija i sa tim sam se pomirila - rekla je Paula za "Blic".

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.