x

Capitalsima slavlje u okršaju legendi

Washington Capitalsi i Los Angeles Kingsi odigrali su sjajan dvoboj protekle NHL večeri.

U sudaru igračkih legendi (Ovečkin, Washington i Kopitar, L.A.) bolje su prošli suigrači ruske gol mašine. Gledali smo vrlo dinamičan dvoboj u kojem se strahovito brzo klizalo i razmišljalo s obje strane. Nakon prve trećine bez golova, Kingsi dolaze do prednosti 2:0 u drugoj trećini iskoristivši dvije pogreške u obrani Capsa. Washington je više napadao tijekom prvih 40 minuta, no nisu mogli probiti zgusnutu i discipliniranu obranu Kraljeva.

No, sve što Capsima nije prošlo u prve dvije trećine, vratilo im se i otvorilo u uraganskih deset minuta zadnjeg dijela. Preokrenuli su na 3:2 uz omjer šuteva 16:1! Kingsi se nisu dali i uspjeli su izjednačiti na 3:3 nakon odlične kontre Moore-Arvidsson. Ipak, junak Capitalsa bio je Marcus Johansson koji zabija za 4:3 pet minuta prije kraja.


U ostalim utakmicama koje ste mogli pratiti na Sportklubu, Ottawa je pregazila Arizonu sa 6:2. Strijelci su bili Tkačuk (2), Pinto, Norris, Kastelic i Motte dok su kod gostiju zabijali Guenther i Keller.

Philadelphija je slavila u Nashvilleu s 3:1. Gosti su poveli s tri razlike golovima Hayesa, MacEwena i Farabeeja dok je počasni pogodak za Nashville upisao Duchene.

Konačno, u ranijoj utakmici Boston je svladao Minnesotu nakon produžetka rezultatom 4:3. Bruinsi (Foligno, Pastrnak, Lindholm) su vodili 3:2 na ulasku u posljednju trećinu kada je za Wild (Duhaime, Boldy) poravnao Spurgeon. Pobjedu Bostonu osigurao je Hall nakon situacije s igračem više u petoj minuti produžetka.


REZULTATI:

Boston-Minnesota 4:3/OT

Ottawa-Arizona 6:2

Edmonton-St. Louis 0:2

Vegas-Colorado 2:3

Vancouver-Buffalo 1:5

Calgary-Carolina 3:2/OT

Nashville-Philadelphia 1:3

Winnipeg-Toronto 1:4

Washington-LA Kings 4:3

Tampa Bay-New York 5:3

Montreal-Dallas 2:5

Columbus-Pittsburgh 3:6


(Sportklub.hr)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.