x

mislili da ih niko ne snima

Ceca i Bogdan poput zaljubljenih tinejdžera, drže se za ruku u šoping centru! (Foto)

Ceca Ražnatović provodi svaki slobodan trenutak svog vremena s dečkom Bogdanom Srejovićem.

Njih dvoje su tako prije nekoliko dana posjetili šoping mol u Beogradu na vodi, gdje ih je fotografisao i paparaco Kurira. Pjevačica i njen izabranik su u popodnevnim časovima, bez pratnje obezbjeđenja, koje uglavnom ide s muzičkom zvijezdom, držeći se za ruke, došli u mol, gdje su proveli skoro sat vremena razgledajući prodavnice.


Foto: Kurir

Ceca je za popodnevni šoping odabrala sasvim običnu crnu usku dugu haljinu i ravne papuče, i time dokazala da je van scene sasvim prirodna i opuštena žena, dok se Bogdan odlučio za bijelu sportsku majicu, sive pantalone i patike. Zaljubljeni par je najprije neko vrijeme proveo u jednoj prodavnici koja prodaje garderobu s potpisima poznatih svjetskih dizajnera, a zatim su otišli do salona namještaja, gdje su razgledali spavaće sobe, ugaone garniture i ostalo.


Iako su pokušali da prođu neopaženo, to nije bilo moguće, pa su ostali posjetioci radoznalo gledali u njihovom pravcu i komentarisali kako su lijep i skladan par. Mnogi su posumnjali da će se možda Srejović useliti u Ražnatovićkinu vilu, gdje često boravi i po nekoliko dana, pa su zato razgledali namještaj.


Ipak, ovog puta Ceca i Bogdan su ostali samo na razgledanju prodavnica, pošto su iz centra izašli bez ijedne kese u rukama i uputili se ka garaži, gdje im je bio parkiran automobil.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.