x

slavlje kod rodića

Ceca imala molbu kad je stigla, Mirko Šijan častio muziku: U Titelu se slavilo do zore!

Porodica Rodić jučer je proslavila krsnu slavu Đurđevdan u kući koju su kao svadbeni dar poklonili Bogdani i Veljku Ražnatoviću.

A među zvanicama, kao što je i bilo očekivano, našle su se Ceca Ražnatović i Goca Božonovska koje su prije sa Danijelom i Bogdanom Rodićem.

Dok su Bogdana i Veljko dočekivali goste, među prvima su stigli njeni roditelji Danijela i Bogdan, dok su njena sestra Bojana i vjerenik Mirko došli predveče.


Među posljednjima je stigla i Goca Božinovska, najnovija prija Rodićevih, sa najmlađom kćerkom Zoranom, a njih je ispred kuće dočekao Mirko.

I dok su se gosti uveliko provodili, došla je Svetlana Ceca Ražnatović u pratnji svog izabranika Bogdana Srejovića. Ceca ja donijela cvijeće i poklon, a tom prilikom ljubazno se javila  novinarskoj ekipi i zamolila da ne pozira već da je spontano slikaju:


- Ajde da ne poziram- kazala je Ceca koja ja na kraju ipak stala i slikala se za Republika.rs, a potom se i ljubazno zahvalila.

U toku večeri kod Rodića su se čuli trubači, a Mirko Šijan objavio je video u kom se vidi kako daje novac na muziku. Porodičnu slavu Rodići su slavili do jutra, a prija Ceca i Goca nazdravljale su svojim snajkama.

.

.

.

.

.

..

Izvor: Republika.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.