x

nekadašnja najbolja rukometašica

Ceca Kitić progovorila o radu u pekari: Umalo da ostane na ulici, nikoga nije molila za pomoć!

Nekadašnja najbolja rukometašica Ceca Kitić prije izvjesnog vremena pokrenula je novi biznis, te je otvorila pekaru u kojoj i sama radi. Ceca je u početku sama prodavala peciva, a sada je zaposlila radnike. Pomaže joj i kćerka, a sportistkinja ističe da joj ništa ne pada teško.

- Ja imam nacionalnu penziju, od nje mogu normalno da živim, ali zašto da ne radim kad mogu? Kćerka Mara mi pomaže, imamo i radnike. Kupci me zbunjeno gledaju, neko prokomentariše da ličim na rukometašicu Cecu, pa ja u šali kažem da sam ja mlađa i ljepša od nje. Voljela bih da posao procvjeta, pa da jednog dana imam lanac pekara, pošto je hrana izvrsna. Ja radim sa radnicima sve što treba, šta ne znam, naučim - izjavila je Ceca za Svet, a prenose mediji.


Slavna rukometašica imala je jako težak period kroz koji je prošla prije nekoliko godina, kada joj je banka zamalo oduzela stan.

- Taj period mi je bio jedan od najtežih. Bile su tri licitacije. Sreća, pa stan niko nije kupio. Ne mogu da vam opišem taj osjećaj kad ljudi dolaze u stan, razgledaju, a vi strepite kome će da se svidi, pa će vam ga, takoreći, uzeti. Bilo je i dobrih ljudi, koji su dolazili i kad vide čiji je stan, odustanu - kaže Ceca za i dodaje:


- Ja sam se sve vrijeme borila da mi banka odobri refinansiranje kredita. Ni jednog momenta nisam molila za bilo kakvu pomoć. U tim situacijama zapravo vidite kakvi smo ljudi. Sad je sve kako treba, hvala bogu. Plaćam kredit, radim, bilo bi bezveze da kažem da danas nisam srećna i zadovoljna. I ništa mi nije teško.


Podsjetimo, Ceca je neko vrijeme bila u velikom problemu zbog kredita koji je podigla u švajcarskim francima. Njoj su pokušali da uzmu stan, a pored toga saznala je da joj je zdravlje ugroženo i da joj je zbog stresa proradila štitna žlijezda.

.

..

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.