x

Ceca o tome šta su joj djeca prošla s njom: Svaki dan su ih presretali s dugim devetkama, a da li ste me vidjeli da plačem?

Prisjećajući se svega što joj de događalo nakon akcije "Sablja", Svetlana Ceca Ražnatović progovorila je o problemima u porodici, te tome kako su njena djeca Anastasija i Veljko "prošli" zbog svega što je njihova majka proživljavala.

- Moja djeca su preživjela golgotu baš u toj "Sablji", mojoj Anastasiji su četiri duge cijevi bile naslonjene na sljepoočnicu! Moje dijete starije, Veljko, nije mogao da se upiše u našu školu, u obdanište, jer mu je majka uhapšena u "Sablji". Po zakonu je obavezno da dijete završi predškolsko, nije mogao da dobije taj dokument jer su rekli da on nije podoban da se vrati među svoje drugare. Znači, to je diskriminacija, to su doživjela moja djeca - otkrila je Ceca, a potom dodala:


- Moja djeca su poslije mog izlaska iz "Sablje" doživljavala da ih svaki dan interventna zaustavlja sa dugim cijevima i izvodi iz auta! Ja sam se borila sama, kako sam znala i umjela... Moja djeca su preživljavala golgotu... E, to je sramota! Svaki roditelj brine za svoju djecu, to je priroda čovjeka -  istakla je ona, a na pitanje da li je plakala odgovorila je pitanjem: Da li ste to vidjeli?





Izvor: Pink.rs

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Plaćam više od 80 $ / h radeći od kuće s dvoje djece u kući. Nikada nisam mislio da ću to moći uraditi Ali sestra moje najbolje prijateljice zarađuje preko 9185 dolara mjesečno radeći to i uvjerila me da pokušam. Potencijal s tim je beskrajan. Evo šta sam radio, ................................ cutt.ly/syvK0vy