x

Ceca poslije korone sprema unuku luks sobu: Evo šta je sve vrijeme radila u izolaciji u vili, a sad ima nove planove!

Svetlana Ceca Ražnatović nakon što se zarazila koronom, po savjetu ljekara bila je u izolaciji do prije nekoliko dana, kada je uradila test koji je bio negativan.

Kako saznajemo, ona je istog trenutka nastavila sa planovima koje je prekinuo virus, a koji su se ticali opremanja sobe za unuka Željka.

Za vrijeme korone Ceca je boravila u svom apartmanu u vili u Ljutice Bogdana. Tu je čak i dočekala rođendan. Vrijeme je uglavnom provodila u gledanju serija koje nije stigla da pogleda u posljednjih nekoliko mjeseci, a željela je, jer je od prijatelja čula preporuke da su odlične.


Uz sve to stigla je da se čuje sa brojnim prijateljima jer je imala slobodnog vremena, a često je sa kćerkom Anastasijom razgovarala putem video-poziva - kaže izvor blizak pjevačici.

"Uz sve to, Ceca je preko telefona sprovodila u djelo planove koji su se ticali izgradnje nove sobe za unuka Željka. Ponosna baka već mjesecima oprema kutak u kući gdje će boraviti nasljednik kojeg je rodila snajka Bogdana, koja trenutno sa sinom i Veljkom živi u Titelu. Otežavajuća okolnost joj je to što posljednjih mjeseci vlada pandemija, te majstori nisu mogli sve da završe u dogovorenom roku, a još i kada se Ceca zarazila, sve je stalo kada su u pitanju dolasci u kuću. Čim sve bude završeno, Bogdana i Veljko će preći u Beograd u velelepnu vilu", dodao je izvor.


Prema riječima izvora, čim završi sa obavezama koje su nakratko bile stopirane, Ceca planira da ode u svoju kuću na Kipru.

"Sada kada su joj stigli negativni nalazi, Ceca će najverovatnije krajem meseca otputovati na Kipar kako bi uživala u svojoj vili, a postoji mogućnost da će sa njom poći i neki od članova porodice. Čim otvorene granice, Ceca je htjela da ide na odmor, ali ju je novonastala situacija spriječila. Dok ne otputuje, potrudiće se da u potpunosti opremi sobu za nasljednika, baš onako kako je planirala i da mu poželi dobrodošlicu u dom Ražnatovića što prije.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.