x

kamere sve snimile

Ceca provaljena: Evo šta pjevačica radi u Zvezdama Granda kada niko ne gleda!

Dolazak Cece Ražnatović u žiri "Zvezda Granda" oduševio je sve, a pjevačici je pošlo za rukom da obraduje i one koji dolaze u studio na Košutnjaku na snimanja.

Nedavno je oduševila gospođu Novku iz publike kada joj je poklonila tašnu, a djeluje i da nastavlja da iznenađuje ljude koji iz dana u dan sjede i "Zvezde Granda" posmatraju uživo.

Naime, kad su se kamere ugasile Ceca je vrijeme za pauzu iskoristila kako bi se opustila, ali nije odbila pozive djevojčica koje su poželjele da se fotografišu sa njom. Svi pogledi publike bili su upućeni ka muzičkoj zvijezdi, dok se red za slikanje povećavao. Pjevačica nije skidala osmijeh i strpljivo je pozirala kako bi udovoljila svima koji su poželjeli da na ovakav način imaju uspomenu.


Podsjetimo, Đorđe David kaže da mu nedostaje Jelena Karleuša u "Zvezdama Granda", ali da se Ceca Ražnatović odlično uklopila. Roker ističe da muzička zvijezda i te kako umije da potkači članove žirija.


- Odlazak Jelene je napravio tu neku vrstu nostalgije, fali nam realno. Međutim, Ceca je neko ko je donio potpuno drugu boju, različitu i veoma, veoma intrigantnu. Ona je ozbiljan igrač, pokazala je to u emisiji, tu joj jako zavidim. Ona je na keca legla u priču, ušla u zvjerinjak i krenula da ujeda vrlo dobro. Iz emisije u emisiju ona se otvara sve više i upada u igru - rekao je Đorđe.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.