x

Ceca Ražnatović o Arkanovom ubici: Božja je pravda da robija u Srbiji, nadam se da će truliti u zatvoru do kraja života!

Udovica Željka Ražnatovića Arkana, Svetlana Ražnatović, prokomentarisala je za "Kurir" vijest da će Arkanov ubica Dobrosav Gavrić biti izručen Srbiji iz Južnoafričke Republike, i da se čeka samo potpis tamošnjeg ministra pravde.

- Hvala Bogu da će konačno da plati za zlodjelo kojim je moju i još dvije porodice zavio u crno! Božija je pravda da robija u zemlji u kojoj je i počinio zločin i iz koje je pobjegao kao posljednja kukavica! Nadam se da će do kraja svog života truliti u zatvoru i da će imati dovoljno vremena da se iznova i iznova suočava sa svojim nedjelima - rekla je Ceca.

Da podsjetimo, magistrativni sud u Kejptaunu prošle nedjelje donio je odluku da Gavrić može biti izručen Srbiji, a portparol Nacionalnog tužilaštva Erik Ntabazalila rekao je da je odluka "došla uprkos njegovom protestu da je osuđen po političkoj liniji i da strahuje za svoj život ukoliko bude poslat u Srbiju".


- Sud je sve te navode predao u ruke ministru pravde i nadležnim ustanovama, a oni će donijeti konačnu odluku - rekao je Ntabazalila.

Dobrosav Gavrić imao je 23 godine kada je prišao komandantu Srpske dobrovoljačke garde Željku Ražnatoviću Arkanu 15. januara 2000. godine u tadašnjem hotelu "Interkontinental" i pucao u njega, Milenka Mandića Mandu (44) i Dragana Garića (47).


Gavrić, koji se osuđen na 35 godina robije zbog ubistva Arkana, Mandića i Garića, 2006. godine dao se u bjekstvo kako bi izbjegao zatvorsku kaznu. Koristeći lažno ime Saša Kovačević, on je 2007. godine ušao u Južnoafričku Republiku (JAR) preko Italije i Ekvadora. Suđeno je i saučesnicima Milanu Đuričiću i Draganu Nikoliću koji su dobili po 30 godina zatvora.

.

.

Izvor: Kurir.rs

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.