x

odgovorna

Ceca Ražnatović se vakcinisala: Osjećala sam dužnost prema svima!

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović preležala je koronavirus, a sada je odlučila  da se vakciniše protiv koronavirusa na "Sajmu" i tako sačuva svoje zdravlje i zdravlje svojih najmilijih.

Ceca je u emisiji "Re(d)akcija" na Kurir televiziji istakla da je osjećala dužnost da se vakciniše i da jedva čeka da krene sa koncertima.

"Osjećam se sjajno. Osjećala sam dužnost prema svima, prema državi i mojim najmilijima. Jedva čekam koncerte, jedva čekam da smo zagrljeni, ovo je postalo dosadno, želim da apelujem na sve ljude, ja nisam ljubitelj igala ali ništa ne boli. Odlučila se za kinesku vakcinu. Prije ćemo se vratiti našim normalnim životima. Mislim da smo jedini na svijetu koji možemo da biramo vakcinu kojom ćemo se vakcinisati, mi smo imali tu privilegiju. Većina iz mog okruženja su primili kinesku, pa sam se i ja tako odlučila. Daj Bože da što prije zakažem koncerte. S obzirom na to da sam imala koronu, kao što je poznato, imala sam određenu količinu antitijela, te sam po savjetu ljekara to uradila sada. Planiram koncert kad se svi vakcinišemo. Ovo uopšte nije za šalu, ja sam preležala koronu. Treba svi da se udružimo", rekla je Ceca i dodala da dugo nije stala na štikle:


Foto: Kurir

"Dugo nisam stala na štikle, a kada ne pjevam više praktikujem da sam u ravnoj obući. Danas sam se dotjerala zbog vas, znala sam da ćete biti ovdje. Kod mene sve cvjeta, cvjeta i ljubav. Nije me promijenila uloga bake, samo smo dobili novu bebu koju najviše volimo. U ovoj koroni Željko je bio tu i potpuno me revitalizovao", rekla je Ceca.


Sa osmijehom je, na pitanje da li se Bogdan oporavio od korona virusa koji je nedavno preležao, rekla:

- Jeste, jeste. Odlično je. Mlad je on, ništa mu ne fali! (smijeh) Kod mene sve cvjeta!

Svi su primijetili i bedž koji je Ceca nosila na majici, a na njemu je pisalo:

"Ja sam vakcinisan, a ti?", pisalo je na bedžu.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.