x

CECA SE ZATEZALA? Pjevačica pokazala ožiljak na licu! (FOTO)

Svetlana Ceca Ražnatović pojavila se juče na suđenju s Jelenom Karleušom i pokazala ožiljak na licu koji se nalazi ispred desnog uha.

Na fotografiji koju je uslikao paparaco Kurira jasno se vidi hirurški rez koji je, po svemu sudeći, nastao u proteklih nekoliko mjeseci. Pjevačicini fanovi koji su se pojavili ispred suda na Novom Beogradu bili su zatečeni onim što su vidjeli na njenom licu i nisu skrivali zabrinutost. Ceca, koja se pojavila u roze kompletu sa zalizanom kosom, očigledno je predvidjela da ožiljak na njenom licu može da izazove toliko komentara.


Inače, Ceca je danas došla na pokušaj pomirenja sa Karleušom, ali je poslije objavljivanja ovog teksta, došla sa puštenom kosom i prekrivenim ožiljkom.


Redakcija Kurira juče je kontaktirala sa plastičnim hirurgom koji je godinama radio na VMA (ime i prezime poznato redakciji). Nakon što su mu pokazali fotografiju na kojoj se jasno vidi ožiljak, doktor je odmah potvrdio da je rađena korekcija lica.


- Vidi se manji deformitet tragusa (ispupčenje na sredini uha prema licu). Ceca nema resicu, ali vidi se crvenilo, koje je u stvari ožiljak, a još sigurniji znak da je rađena intervencija je ispupčenje ispred uha. S obzirom na to da je ožiljak još crven, jasno je da je operacija izvedena u posljednjih šest mjeseci, jer mu baš toliko treba da izblijedi. Ako je suditi prema fotografiji, rađen je fejslifting i vidi se da je hirurg pokušao da sakrije ožiljak iza tragusa, ali uvijek ostane mali deformitet. I na resici se vidi svjež linijski ožiljak cijelom dužinom koji joj spaja resicu sa licem - rekao je hirurg za Kurir.


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.