x

čestitali rođendan anastasiji

Ceca upoznala zeta: Gudelj sa porodicom stigao u vilu na Dedinju, a svi su primijetili jedan detalj!

Fudbaler Nemanja Gudelj konačno je poslije tri mjeseca zabavljanja sa Anastasijom Ražnatović upoznao taštu Svetlanu Cecu Ražnatović.

Naime, upoznavanje tašte i zeta palo je u njenoj vili na Dedinju, a poznati sportista došao je u društvu majke, sestre i brata. Svi zajedno snimili su video kojim su Anastasiji čestitali današnji 24. rođendan, a komentari na Instagramu samo su se nizali.

- Srećan rođendan, Taso! Živjeli! - rekli su nasmijani u snimku.


Mnogi su primijetili da se u desnom uglu sobe nalazi portret pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Podsjetimo, Anastasija će proslaviti večeras 24. rođendan u jednom prijestoničkom restoranu, a na žurku su pozvane njene kolege, porodica, prijatelji, kao i dečko Nemanja Gudelj koji je specijalno za ovu priliku došao iz Španije. Za veliki događaj pjevačica je dala pozamašnu svotu novca, oko deset hiljada eura, saznaje Kurir.


Na trpezi će se naći sve i svašta, počev od raznih vrsta mesa, tjestenina, salati, pita, kao i slatki sto sa kolačima i osvježavajućim dezertima. Samo za ovu stavku dala je oko dvije hiljade eura. Nešto više, oko tri hiljade eura, koštaće je piće. Služiće se sokovi, cijeđeno voće, razni alkoholni napici, kokteli, ali i skupocjena vina i šampanjci.


I torta će biti na nekoliko nivoa i košta približno 300 eura, a tu su i muzičari, odnosno bend koji će pjevati, za koji je iskeširala približno dvije hiljade, zatim najam lokala, dekoracija, vatromet... Ona se potrudila da iznenadi i svoje goste, pa će svako od njih dobiti simboličan poklon.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.