x

brza zarada

Ceca za pola sata pjevanja na svadbi uzela 30.000 eura: Evo koliko pjesama je otpjevala za ovu sumu!

Svetlana Ceca Ražnatović nedavno je nastupala na jednoj svadbi kao specijalni gost, a kako Kurir saznaje, cijena njenog honorara za samo pola sata pjevanja bila je čak 30.000 eura.

Jedna od najvećih balkanskih zvijezda uveličala je proslavu novopečenog bračnog para svojim prisustvom na njihovom svadbenom veselju. Iako je poznato da Ceca nastupa za veoma visoke honorare, otprilike 25.000 eura za sat vremena pjevanja, ovoga puta ona je malo podigla cijenu.


Kada su je mladenci pozvali da bude specijalni gost, njen tim je ugovorio da Svetlana bude na svadbi pola sata, a cijena za taj nastup je 30.000 eura. Kako jedna pjesma u prosjeku traje tri minuta, Ražnatovićeva je za 30 minuta mogla da ih otpjeva najviše deset, pa po takvoj računici, ovaj bračni par platio je 3.000 eura jednu numeru koju je Ceca otpjevala.


Kada se pojavila u svečanoj sali, gdje je organizovana svadbena žurka, prisutni gosti su poskakali sa svojih stolica i okupili se oko pjevačice. Mnogobrojni mobilni telefoni bili su upereni u Ražnotovićevu, koja je nastup počela pjesmom "Beograd". Pjevačica se pojavila u dugačkoj crvenoj haljini sa kratkim rukavima, a kosu je pokupila u visoki konjski rep.

Dok je pjevala, atmosfera je došla do usijanja, a mlada i mladoženja su bez prestanka igrali u blizini pjevačice, koja im je definitivno uljepšala najradosniji dan u životu.


Podsjetimo, prije dvije godine Kurir je pisao o romskoj svadbi od 650.000 eura na kojoj su pjevale najveće balkanske zvijezde, među kojima su bili Aca Lukas i Svetlana Ceca Ražnatović. Tada su porodice mladenaca uložile paprenu sumu za svadbeno veselje u Italiji, a pjevačica je tada bila jedina koja je uzela honorar unaprijed, dok su njene kolege od bakšiša naplatile nastup.

- Ceca i Lukas su za nastup uzeli po 50.000 eura, međutim, dogovor sa domaćinima je da sve pjevače, osim Ražnatovićke, koja je unaprijed uzela honorar, isplate preko bakšiša - ispričao je tada za Kurir dobro obaviješten izvor.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.