x

Ceca ``zapalila`` Ušće, pjevala pred 150.000 ljudi!

Koncert pjevačice Svetlane Cece Ražnatović održan je sinoć na Ušću. Najvatreniji fanovi su još jučer popodne zauzeli svoja mjesta, a prema nezvaničnim informacijama sve karte su rasprodate, a na koncertu je bilo oko 150.000 ljudi. U prilogu pogledajte galeriju fotografija, te pročitajte detaljan opis koncerta.

21.25 - Počeo koncert pjesmom ``Grome moj``

Ušće je na trenutak bilo u mraku, a onda su zasvijetleli upaljači i telefoni. Gitarista na bini rok uvodom najavljuje početak, publika vrišti. Ceca izlazi na binu. Koncert je počeo pjesmom ``Grome moj``, a Ceca je u publiku bacila plašt. Obučena je u bijelu haljinu od štrasa i kristala, a publika pjeva u glas.

21.40 - Ceca: Želim da se zahvalim Bogu na vama

- Sva drhtim! Prije nego što nastavim da pjevam želim da se zahvalim Bogu na svima vama. Svima onima koji su došli iz bivših republika! Uživajte večeras. Dragi moji, večeras se osjećam najljepše moguće. Ja sam najsrećnija žena na svijetu, svi koji volim su večeras ovdje. A vaša ljubav mi je najvažnija! Idemoooo - rekla je pjevačica što je publika ispratila gromoglasnim aplauzom.

Zatim je publiku podsjetila na stari hit ``Oproštajna večera``. Prema nezvaničnim informacijama iz MUP-a na Ušću ima oko 100.000 ljudi. U publici, u prvim redovima već je zapaljena prva baklja.

21.55 - Uz pjesmu ``Beograd`` vatromet iznad Ušća

Tokom pjesme ``Ja još spavam u tvojoj majici...`` u fan pitu je raširena velika srpska zastava kojom obožavaoci pozdravljaju pjevačicu. Ceca se još jednom zahvalila publici i rekla da je večeras oboren njen rekord sa Ušća iz 2006. godine, kada je na koncertu bilo 100.000 ljudi. I onda je zapjevala pjesmu ``Beograd``, zajedno sa publikom, dok je Ušće obasjao vatromet.

- Volim i ja vas. Kažem ja da sam najvoljenija žena na svijetu - kaže Ceca, dok publika i dalje skandira da je voli.

22.15 - Počeo drugi blok pjesama

Oko 22.10 je završen je prvi blok pjesama, ali je nekoliko minuta kasnije pjevačica ponovo izašla na scenu. Počeo novi blok pjesama: Ceca je sada u crnoj haljini sa prorezima i pjeva ``Igračku samoće``, a uz nju je i fenomenalna plesna grupa.

22.30 - Ceca u seksi izdanju, publika uživa

- Ne mogu obuvena na Ušće, pa to ti je - rekla je Ceca i izula se.

Ispod providne crne seksi haljine nadziru se grudi i tanga gaćice. Publika ne propušta da pjeva, pa tako prati pjevačicu i uz pjesmu ``Vazduh koji dišem``. Svuda u publici vijore se srpske zastave.

22.45 - Ređaju se hitovi

Završen je drugi blok pjesama, a ubrzo je uslijedio treći. Ceca je promijenila toaletu, sada je u fugoj elegantoj zelenoj haljini. Pjevačica nastavlja sa hitovima: ``Mjesec dana spavam sama...``, a zatim slijedi ``Dokaz`` uz trubače koji publika pjeva zajedno sa pjevačicom.

Svima koji nemaju sreće u ljubavi, Ceca je posvetila pjesmu ``Doktor``.

Nakon balada, Ceca je ubrzala tempo i potpuno razmrdala publiku pjesmom ``Tražio si sve``.

23.00 - Momci poskidali majice uz pjesmu ``Nagovori``

Publika je u transu poslije pjesme ``Nagovori``, a u fan pitu skoro niko od momaka nema majicu na sebi. Ceca pjeva ``Kad bi bio ranjen``, djevojke su na ramenima mladića, a cijelo Ušće igra uz trubače Dejana Petrovića.

- Osvijetlite cijelo Ušće, hoću sve da ih vidim - rekla je pjevačica!

23.10 - Ceca bacila nakit u publiku

- Djevojke, nema plakanja - rekla je Ceca i zapjevala ``Kukavicu``.

Ceca je u publiku bacila svoj nakit. Jednu narukvicu u fan pit, jednu među novinare.

- Nadam se da nema povrijeđenih... Haljinu ne dam! - rekla je što je izazvalo vrisak!

Sada je na repertoaru pjesma ``Kuda idu ostavljene devojke``, a u VIP loži su i Cecini roditelji.

23.30 - U VIP loži Dačić, Palma...

- Hoćemo horski, pozvala je Ceca fanove i zapjevala ``Da li to ljubav od nas pravi slabiće``.

Njeni fanovi međusobno komentarišu da Ceca nikada nije uživo pjevala bolje. Priča se da je oko 130.000 na Ušću, a Ceca je otišla da se presvuče 4. put! U VIP ložama su i Ivica Dačić, Dragan Marković Palma, Danica Drašković...

23.50 - Ceca: Vi ste najdivnija publika na svijetu

- Vi ste najdivnija publika na svijetu! Moja publika - rekla je Ceca i zapjevala ``Manta``.

Publika je posebno oduševljena što vidi Cecu kako igra uz spremnu koreografiju, što se ranije na njenim koncertima nije dešavalo. Ovoga puta je drugačije, Ceca pleše od početka nastupa.

00.10 - Ceca na koljenima otpjevala ``Trulu višnju``

Delirijum uz pjesmu ``Dragane moj``. Svi pjevaju, a Ceca ne staje. Nakon kraće pauze tokom koje se pozdravila sa publikom šaljući im poljupce, na scenu stupaju plesači. ``Sve što imam i što nemam`` trenutno je na repertoaru. Numera ``Poziv`` pozdravljena je vriskom djevojaka, a pjevačica je ponovila da je večeras najsrećnija žena na svijetu.

Ceca je četvrti put večeras promijenila haljinu. Sada je u crnoj povidnoj i pjeva baladu ``Trula višnja``, koja je obilježila jedan od njenih najgorih perioda u životu, period koji je provela u zatvoru. Ceca ju je otpjevala na koljenima.

Zavladao je potpuni haos uz pjesmu ``Pazi s kime spavaš``. U jednom trenutku jedan od fanova skočio je na binu i zaigrao sa plesačima, ali ga je obezbjeđenje brzo sklonilo.

00.30 - Koncert i dalje traje, Ceca šalje poljupce publici

- Jeste li se umorili? Nisam ni mislila - pitala je Ceca publiku i nastavila sa pjesmom.

Pjeva se ``Od kad te sretoh nemam mira``. Publika vrišti, Ceca šalje poljupce. Broj ljudi na Ušću dostigao cifru do 150.000!

00.40 - Ceca bacila nakit u publiku, fanovi svoj na binu

- Idemo žestoko - rekla je Ceca i zapjevala ``Voljela sam, voljela sam ga``, a publika joj se pridružuje. Još jedna narukvica završila je u publici.

Ceca je na koljenima otpjevala i pjesmu sa najnovijeg albuma, samo za djevojke. Svi pjevaju u glas, svi znaju riječi napamet. Iz publike i dalje fanovi bacaju svoj nakit i Ceca skuplja po bini... neko je bacio i majicu kojom ona maše dok pjeva.

- To bi bilo sve od mene. Hoćete još? - pitala je Ceca, a publika je vriskom dala znak za još pjesama.

- Nema kraja, rekla je i zapjevala ``Pustite me da ga vidim``!

01.00 - Kraj koncerta

- Hvala vam puno, divni ljudi. Ne znam šta bih vam rekla sem da sam jako srećna. Rekla sam da na ovom Ušću neću da plačem. Ovo što mi radite jako me emotivno pogađa. E sada ću da vam pjevam. Idemo - rekla je pjevačica poslije više od tri sata nastupa.

Ponovo se pjeva ``Pusti me da raskinem s njom``.

- Ljubi vas vaša Ceca... Hvala vam najljepše - rekla je pjevačica i najavila kraj koncerta, ali publika joj nije dozvolila da ode sa scene.

- Idemo dalje! E da vas vidim sada - uzviknula je pjevačica. 

Ponovo je za kraj otpjevala ``Dragane moj``.

Izvor:24sata.rs/ekskluziva.ba

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.