x

CECA ŽENI SINA: Veljko i Bogdana će se vjenčati u junu!

Veljko Ražnatović i njegova vjerenica Bogdana Rodić uskoro staju na ludi kamen. Svadba će po svemu sudeći biti organizovana u junu sljedeće godine.

I dok su mnogi mislili da će svadba biti na dan vjeridbe, koja se desila u martu ove godine, oni koji su dobro upućeni u dešavanja oko ovog mladog para, kažu da su ih stariji savjetovali da se vjenčaju poslije posta, u junu 2019. godine.

Svi su presretni zbog ovog događaja, a otac buduće mlade je čak izjavio:


"Bio sam kod Cece prije manje od mjesec dana i tada sam upoznao cijelu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada smo se prvi put upoznali i tačno je, pričali smo o svadbi. Vjenčanje bi trebalo da bude sljedeće godine, ali još uvijek nisu precizirali datum, možda bude u junu. Nisam siguran i nemojte me držati za riječ".


Kao što je već dobro poznato, Vejko već duže vrijeme Bogdanu naziva svojom ženom, a tako je vrlo često potpisuje i na zajedničkim fotografijama.

Bogdanin otac Bogdan je izjavio i da bi volio da ćerka iz njegove kuće ode pred oltar:


- Što se mene tiče volio bih da se ispoštuju svadbarski običaji i to da mi kćerka pred oltar ode iz moje kuće, ali neću da se miješam, neka bude kako odluče - rekao je Bogdan za "Svet".

Ineče, Ceca je  izjavila:

"Mojoj sreći nema kraja. Radujem se djeci i voljela bih da mi sin podari tu sreću".


(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.