x

prvo javno pojavljivanje

Cecina sestra po prvi put progovorila pred kamerama, nećete vjerovati kakva joj je boja glasa! (Video)

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović ima sestru, Lidiju Ocokoljić, koja se oduvijek krila od kamera, pa joj je malo ko znao lik, a kamoli glas. Međutim, Lidija je konačno progovorila i šokirala sve Cecine fanove svojom bojom glasa koja je ista kao i Ražnatovićkina!


Prva epizoda dokumentarno-igranog serijala "Ceca Show" premijerno će biti emitovana u petak 7. oktobra na Blic televiziji u 22 časa, a ono što je svima zapalo za oko je i prvo pojavljivanje Lidije Ocokoljić ispred kamera.


Naime, budući da se do sada nije eksponirala u medijima, činjenica je da njen glas do sada niko nije ni čuo, a mnogi su, čim je progovorila, pomislili da je u pitanju sama Ceca Ražnatović.

- Bilo je tu svih ovih godina divnih, divnih momenata, kada sam bila jako ponosna na to ko je moja sestra - rekla je Lidija, koja po mišljenju mnogih izgleda kao Ceca sa plavom kosom.

Ražnatovićki i njenoj sestri je glas skoro isti, u šta se možete uvjeriti u tizeru u okviru teksta.

ž.

.

.

.

.

Izvor: Informer

KOMENTARI
1

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.


Bok prijatelji, ja sam Naomi Samuel, nova sam ovdje, ne znam kako stvari ovdje funkcioniraju, ali ovdje sam pročitala dobre komentare i dodat ću malo iz svog života jer će mnogima biti od koristi mi ovdje, u potrazi za odgovorima i odnosima za rješavanje problema. Bila sam četiri godine u vezi sa Samulom, on je prekinuo sa mnom, učinila sam sve da ga vratim, ali sve je bilo uzalud, toliko sam ga željela zbog ljubavi koju gajim prema svom mužu, pitala sam ga o svemu sam obećao, ali on je odbio. Objasnila sam problem svog odnosa s kolegicom na poslu i ona mi je predložila da se radije obratim ljubavniku koji bi mi mogao pomoći da napravim ljubavnu čaroliju da vratim muškarca kući, ali ja sam žena koja nikad nije vjerovala u magiju, imala sam nema izbora , probala sam, kontaktirala sam vrača i rekao mi je da nema problema da će sve biti u redu u roku od tri dana, moj bivši će mi se vratiti u roku od tri dana, dr alaba je bacio urok i svaka druga amajlija u njegovom do hrama u moje ime usred noći. Začudo, drugi dan je bilo oko podneva. 16.00 Zvali su me sa nepoznatog broja, nazvao me bivši muž, bila sam toliko iznenađena da sam se javila na telefon, vidjela da je to moj muž, dugo smo razgovarali i sve što je rekao je da mu je žao. . jer je sve bilo krivo, rekao je da želi da mu se vratim da me voli još više. Bila sam tako sretna i otišla sam kod njega, kako smo počeli sretno živjeti zajedno i dan danas. Od tada sam obećao da ću podijeliti svoje dobre vijesti s ljubavnim igrama koje rade savršeno bez ikakvih nuspojava. Imam čvrstu namjeru da netko za koga znam da ima problema u vezi može pomoći takvoj osobi upućujući mu jedinu pravu i moćnu provjeru pravopisa koja mi je pomogla riješiti problem u braku. email:[email protected] možete mu poslati email ako vam je potrebna pomoć u vašoj vezi možete ga kontaktirati na WhatsApp i Viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744