x

odgovor šokirao

Čedo, da li ste ikada probali dr.gu? Jovanović se prvi put suočio sa pitanjem o n.rkoticima!

Čuveni polititčar Čedomir Jovanović prvi put je otkrio u emisiji "Sceniranje" na Kurir televiziji, da je probao nedozovoljene supstance.

On je voditeljki Ljiljani Stanišić potpuno otvorio dušu i progovorio o stvarima koje godinama intrigiraju javnost.

Jovanović je istakao da postoji mnogo neistina koje su o njemu pisane, i da je jedna od grešaka ta što je dozvolio da se u javnosti izgradila slika o njemu, koja nema veze sa onim što je on zaista.


- Ima mnogo gluposti. Ostavljam to za sobom, ali ima mnogo stvari zbog kojih se kajem. Ne postoji način da demantuješ neku laž o sebi. Najveća glupost je što sam dozvolio drugima da naprave neku sliku o meni - kaže Jovanović.

Kada me upoznaju vide da sam drugačiji čovjek, kaže Jovanović:


Političara je Ljiljana Stanišić prvi put otvoreno pitala o korištenju n.rkotika.

- Imam četvoro djece koji više nisu toliko mali. Mihailo govori sedam jezika, Anđelija sa 12 godina više govori na engleskom i francuskom nego na srpskom. Šta oni sve znaju, jel vi mislite da ja mogu da živim sa njima, a da ne razgovaram o ekstaziju, MDA, dž.intnu, alkoholu... To su stvari koje me prestrave - kaže Jovanović i dodaje:


- Naravno da sam probao, ali to nema nikakve veze sa glupim pričama - kaže Jovanović i dodaje:

- Ko je živio u Beogradu osamdesetih, a nije povukao dž.int, taj laže. Ali da ja sa pedeset godina gutam eksere, to je potpuno smiješno. Svojoj djeci moram da objasnim šta je to... Ne moraju da gurnu ruku u vatru da vide šta je - kaže Jovanović, koji ne krije da voli sport.

.

.

.

.

.

Izvor: Kurir 

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.