x

Čega ne treba da se odreknete zbog partnera

Nikada ne bi trebalo da žrtvujete svoju finansijsku budućnost zbog veze.

Kompromisi su, svakako, jedan od najboljih "recepata" duge i uspješne veze. Međutim, postoje i određene stvari koje su važne ili bi trebalo da vam budu važne, a kojih nikada ne treba da se odreknete zbog partnera. Evo i koje su to.

Porodica

Zbog porodice nikada ne bi trebalo da se odreknete zbog partnera.

Ukoliko vaša porodica odbija da prihvati vašeg partnera, iako je on dobra osoba, to je nešto sasvim drugo. Ali, ako vaš partner pokušava da vam postavi ultimatum da birate između njega i porodice, to nikako nije u redu. I pazite se muškaraca koji pokušavaju da manipulišu i da vas lagano odvajaju od porodice.


Planovi

Kada su u pitanju planovi, možda ćete morati da pristanete na kompromis.

Možda biste više voljeli da živite na selu, ali morate da živite u gradu, jer vaš partner ima bolje mogućnosti za zaposlenje ili ima posao koji ne može da napusti. To je sasvim u redu, sve dok su bar neke od vaših potreba zadovoljene.

Ipak, ne odustajte od svega što želite da uradite sa svojim životom, jer biste mogli postati ogorčeni, čak iako je to bio vaš izbor.


Finansijska budućnost

Nikada ne bi trebalo da žrtvujete svoju finansijsku budućnost zbog veze.

Bez obzira na to koliko nekoga volite, nikada ne možete biti 100 posto sigurni da će veza opstati. Ukoliko se to kojim slučajem desi, ne želite da se nađete u nezavidnoj finansijskoj situaciji dok se istovremeno suočavate sa emocionalnim problemima.


(Avaz)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.