x

Čekaću Cecinog unuka da napuni 23 godine: Ana Nikolić šokirala izjavom, pa priznala šta je naučila u braku sa Rastom!

Ana Nikolić našalila se da bi rado postala snajka Cece Ražnatović. 

Ceca Ražnatović 3. juna dobila je unuka Željka, a Ana Nikolić izjavila je u šali da bi za 20-ak godina on mogao da postane njen muž.

- Još se nije rodio pravi muškarac za mene, pored kog bih ponovo bila sretna i zaljubljena. Možda će taj pravi da bude Cecin unuk, ali moraću da sačekam 22, 23 godine... Ma sačekaću Željka jer mi se ostali muškarci ne sviđaju - kroz smijeh je rekla Ana za "Informer", pa dodala:

- Šalim se, naravno, Željko bi više pristajao mojoj Tari, pa da mu ja postanem tašta! Jeste da je moja kćerka skoro tri godine starija od njega, ali to je baš mala razlika.


Pjevačica je istakla da je drastično promijenila život otkad je postala majka i da je zbog Tare postala domaćica.

- Kuhinju sam napravila da bih u rerni držala cipele, ali onda se rodila Tara... Zbog nje sam naučila da spremam osnovna jela. Znam da napravim i proju. Sve mi iz prve ispadne kako treba jer imam osjećaj za kuhanje. Kažu da dobro kuhaju ljudi koji su gurmani, a ja to svakako jesam!  U braku sam čak naučila da pravim i torte, ali ne one sa korama. Najčešće pravim piškota tortu. Tara voli sve da jede, a najviše voće, isto kao i ja - kaže Ana.


Otkad se vratila na estradu i drastično smršala, pjevačica kaže da sve manje vremena provodi za šporetom.

- U posljednje vrijeme ne želim da kuham ni da mirišem na zapršku. Molim Boga da uvijek imam uslova da to neko uradi za mene, ali ako bi, ne daj Bože, morala da kuham cijeloj mojoj porodici, sigurno ne bi umrli od gladi. Naprotiv, lijepo bi jeli kod mene. Ipak, bolje je da se držim mikrofona i plesnih sandala. Tu sam najbolja! - završila je priču Ana Nikolić.

.

.

.

.

.

.

.

Izvor: Blic

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.