x

Čekam princa na bijelom konju, a konji neka me zaobilaze: Miljana Kulić poslala javnu poruku, dotakla se bivših Ijubavi, a ovu odluku je donijela! (FOTO)

Miljana Kulić otvorila je dušu na društvenim mrežama i otkrila kako se osjeća. Rijaliti učesnica priznala je da se uobrazila i da više poštuje sebe, a onda je progovorila i bivšim momcima.

"Mnogo sam se uobrazila i počela da mnogo, mnogo poštujem sebe i da budem mnogo obazriva i probirljiva kada su muškarci u pitanju... Mislim da sam dosta griješila i birala pogrešne partnere. Ispunjena sam u svakom smislu te riječi... Predivna porodica, dijete, svi smo zdravi i živi, nema li većeg bogatstva? Naravno da ne... Čekam princa na bijelom konju, a konje bih zamolila da me zaobilaze. Volim vas. P.S. Meni niko ne treba dok imam vas", napisala je Miljana, ali se nije tu zaustavila.


"Legla sam i prije nego što zaspim, počela sam da razmišljam o bivšima i krenula sam redom. Da li je realno da se ja ne sjećam nijednog bivšeg, nijedne lijepe situacije, poljupca, priče... Nikada u životu, mislim i sigumo znam da bivša ljubav ne može da bude sadašnja, jer kad te neko voli, voli te i u dobru i u zlu i kada je najteže, bori se za tebe i za vašu ljubav. Da li ću ja nekom muškarcu više da vjerujem, pitam se? Uh, što volim taj osjećaj kad nekog volim, ali sumnjam da će se to u skorije vrijeme dogoditi. Blokirane su mi emocije za muškarce, a srce je zaključano", zaključila je Miljana.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

-

(Kurir)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.