x

Čestitamo: Amra i Edin Džeko će u septembru dobiti djevojčicu!

Najuspješnija bh. manekenka i supruga proslavljenog fudbalera Edina Džeke, Amra Silajdžić Džeko je na društvenim mrežama objelodanila lijepe vijesti. Porodica Džeko u septembru dobija novog člana. 

Kapiten bh. reprezentacije Edin Džeko u septembru će opet postati otac. Treće je to dijete našem uspješnom fudbaleru, a četvrto prelijepoj Amri, koju smo prethodnih dana putem Instagrama mogli vidjeti kako vrijedno vježba, ali i obavlja sve kućanske poslove, između ostalog i svakodnevno kuha. Neizostavna je bila i tradicionalna bosanska pita. Amra je navela kako u njihov dom stiže još jedna djevojčica. 


- Naša porodica se u septembru povećava za jednog člana.. I ne brinite dečki, iako nam stiže još jedna djevojčica i bićete u većoj manjini, mazit ćemo vas i paziti više nego sada - napisala je Amra. 

Amra je ujedno objavila fotografije sa ultrazvuka. 


Podsjetimo, Amra i Džeko su 2016. godine dobili kćerku Unu, da bi godinu i pol dana kasnije stigao dječak Dani. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju koja ima 17 godina. Ona je u jednom intervjuu otkrila kako spava sa djecom, kako bi se Edin mogao bolje odmoriti. Svakodnevno oduševljava javnost i time što sve poslove obavlja sama, bez pomoći kućanskih spremačica. Uz to, pohvale za njen izgled ne izostaju, budući da joj mogu pozavidjeti skoro duplo mlađe djevojke. 


Ekskluziva.ba


KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.