x

Cijela Zadruga provalila Lunu: Đoganijeva gotova, trese se rijaliti nakon ovoga!

Toma Panić odlučio je da napiše ljubavnu pjesmu koju je posvetio Luni Đogani. U nedostatku novca njegovo djelo založeno je u zalagaonici, a on je dobio svega 500 dinara.

"Nikada nisam osjetila sa Tomine strane neke emocije. Mislim da je to nekakva više fora", rekla je Luna i dodala:

"On je to meni već rekao, ja sam to već znala. Mi smo pričali o tome. Ja iskreno pokušavam da pričam na tu temu zato što mi je neprijatno što spavam pored čovjeka uopšte. Da sam znala da je to tako, ne bih nikada pristala da budem u hotelu jer sam mislila da me gleda kao drugaricu i zato sam pristala da spavam pored njega. Kada je Nemanja bio vođa i kada je trebalo ja da budem omiljena, ja sam to odbila jer sam znala da mu se ja sviđam.


Luna je priznala i da sada mnogo drugačije gleda Tomu nego kada je izabrana za omiljenu zadrugarku.

"Poslije kada sam saznala da mu se ja navodno sviđam, malo sam se i promijenila prema njemu zato što mi to ne prija, meni se on ne sviđa. Ja njega ne gledam na taj način. Bio mi je uvijek na neki način drag. Ne prija mi da spavam pored čovjeka koji možda gaji emocije prema meni", rekla je Luna.


Zorica Marković je prozvala Tomu da on zapravo sve ovo radi zbog rijalitija, a sličan stav je iznijela i Marija Kulić. Kulićka je primijetila i ko se zaista Luni sviđa.

"Inače, iz prethodnog klipa se jasno vidjelo kome se Luna udvara, Marku Miljkoviću. Marko je shvatio gdje je. Puno mi se sviđa u ovom rijaltiju nego u prošlom. Shvatio je šta je rijaliti i poigrava se sa svim djevojkama", rekla je Marija.



(Alo.rs)

KOMENTARI
0

Morate biti registrovani i prijavljeni kako biste komentarisali sadržaj.